Kívánságlista

Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) Letölthető
PC

10 759 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-09-15
 • Törzsvásárlói kártya
  +108 pont

Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) Letölthető ismertető

Varsótól Párizsig… majd Londonba!

A díjnyertes Advanced Tactics: World War II játék fejlesztőcsapata egy új és továbbfejlesztett játékmotorral tért vissza, amely teljes egészében a második világháború első, sorsdöntő napjaira fókuszál! A Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris az innovatív, második világháborús, hadműveleti wargame sorozat első tagja, amelyben a stratégiai elemek is megtalálhatóak. A The Blitzkrieg from Warsaw to Paris a német hadsereg 1939-es és 1940-es lengyelországi és franciaországi sikereit mutatja be (emellett pedig tartalmazza Nagy-Britannia tengeri invázióját a hipotetikus "Oroszlánfóka" hadműveletben, ha elég jól teljesíted a korábbi hadjáratokat.)

A részletesen kutatott - beleértve a jármű és csapatszintű részletes egységadatokat tartalmazó - komplex, történelmileg hiteles összfegyvernemi játékmenetű The Blitzkrieg from Warsaw to Paris könnyen elsajátítható felhasználói felülettel, valamint könyörtelen mesterséges intelligenciával rendelkezik. Minden egyes kampány előtt a játékosok stratégiai szinten olyan intézkedéseket és lehetőségeket választanak, amelyek messzemenő hatással lehetnek a tényleges csata alakulására, és sok hihető hipotetikus kimenetelt eredményezhetnek.

A harc során a játékosok ezredeket és hadosztályokat mozgatnak, összehangolják a támadásokat, és menedzselik az utánpótlást a játékban, amely szerintünk a legjobban bemutatja a korai Blitzkrieg hadjáratait. Továbbá egyedi akciók állnak a történelmi tábornokok rendelkezésére, hogy egy adott célpontnak vagy frontnak megadják a győzelem kivívásához szükséges extra 'löketet'. A Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris emellett egy különleges multiplayer funkcióval is rendelkezik, amellyel a játékosok több fő közt oszthatják el a tengelyhatalmak, vagy a szövetségesek erőit, a realizmus és az együttműködés új szintjét érve el!

 

 

További tartalom betöltése.