Kívánságlista

Thrustmaster Y-300CPX DOOM EDITION
Több platform

20 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +210 pont
 • Garancia
  2 év

Thrustmaster Y-300CPX DOOM EDITION ismertető

Most minden eddiginél elragadóbb dizájn társaságában szerezheted be magadnak a Thrustmaster prémium kategóriás fejhallgatóját, az Y-300CPX DOOM EDITION ugyanis az utóbbi évek egyik legjobb FPS-játékaként megismert Doom logójával, illetve a játékhoz illeszkedő festéssel jelent meg újra.

A headset segítségével a tiszta magasak és a valóban mély basszusok révén páratlanul magas minőségben ismerheted meg kedvenc videojátékaid élményét, miközben az elragadó dizájn mellett a kényelemről sem kell lemondanunk általa, hiszen ergonomikusan párnázott felülete és állítható kialakítása többórányi játék után sem teszi kellemetlenné a viselését.

Kábelén elhelyezett multifunkcionális kontrollerének köszönhetően a hangerő- és hangszín szabályozása is rendkívül egyszerű vele, jó minőségű mikrofonja által pedig a legnagyobb többjátékos ütközetek során is lehetőséget biztosít az egyszerű csapatirányításra, valamint a többiekkel való csevegésre.

A Thrustmaster Y-300CPX DOOM EDITION a 3.5 milliméteres jack csatlakozónak köszönhetően ráadásul kompatibilis szinte minden egyes játékkonzollal, valamint PC-vel, okostelefonokkal és táblagépekkel is.

További tartalom betöltése.