Kívánságlista

Freefly VR Mobile Headset
Mobil

24 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-03-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +249 pont
 • Hivatalos gyári garancia
  1 év

Freefly VR Mobile Headset ismertető

A Freefly VR szemüveg ideális választás abban az esetben, ha egy elérhető árú, prémium minőségű, ezen túlmenően pedig ízléses és igényes dizájnnal ellátott kiegészítőt keresünk a virtuális valóság élményének megtapasztalásához, amihez a készüléken túl csak egy megfelelő okostelefonra lesz szükségünk.

A VR headset a speciális lencséken és a megfelelő kereten kívül ugyanis önálló képernyővel nem rendelkezik, de egy megfelelő okostelefon beillesztésével máris olyan élményben lehet részünk, mint az Oculus Rift vagy a HTC Vive esetében. Ehhez egy olyan okostelefonra lesz szükségünk, ami legalább 135, legfeljebb pedig 165 milliméter szélességgel rendelkezik, képernyőátmérője pedig 5 és fél hüvelyk közelében van, noha az ennél kisebb és nagyobb készülékeket is hatékonyan kezeli a szemüveg.

A Freefly VR eszközében található lencsék 120 fokos látószöget biztosítanak, ezáltal használata közben úgy érezhetjük majd magunkat, mintha egy szélesvásznú televízió előtt ülnénk, amihez a Glide VR képében még egy külön távirányítót is kapunk. A headset tartozékaként elérhető kiegészítőn négy gomb és egy joystick található, aminek köszönhetően a szemüveggel a fejünkön is nagyon könnyedén tudjuk kezelni kedvenc játékainkat és a virtuális valósághoz kötődő tartalmainkat.

A termék egyébiránt egy saját szoftverrel is rendelkezik, amely nem csak hasznos tippekkel lát el minket, hanem a beállításokban, valamint újabb VR alkalmazások keresésében is segítséget nyújt, ezáltal a Google Play vagy az App Store áruházból többtucatnyi extra applikációt tölthetünk le, amelyek lehetőséget biztosítanak a virtuális valóság élményének megtapasztalására.

További tartalom betöltése.