img

MasterCard akciók a Konzolvilágnál!

Csapj le a legjobb akciókra! Nálunk is vásárolhatsz kivételes kedvezményekkel a MasterCard Priceless Specials akció keretében.

MasterCard Priceless Specials kedvezmények a Konzolvilágnál

A MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramnak köszönhetően most több termékünkhöz akciós áron juthatsz hozzá, ha bankkártyádat vásárlásra használod!

Bolthálózatunk és a MasterCard együttműködésének köszönhetően a Priceless Specials kedvezményprogram a Konzolvilág által forgalmazott több termékre is kiterjed. Nincs más dolgod, mint regisztrálni a MasterCard programjára, mert ezután minden kártyás fizetés után akciós pontokat kapsz. A pontokat az akciós termékek esetében jelentős kedvezményekre válthatod üzleteinkben történő vásárlás esetében!

Ha a MasterCard Priceless Specials regisztrációkor további adatokat (például telefonszám vagy irányítószám) is megadsz, az ezt követő 5 tranzakció után még több pontot kapsz! A kedvezményeket ezután kupon formájában válthatod be kizárólag üzleteinkben az alábbi termékekre:

  • 12 hónapos Xbox Live Gold előfizetés – 17,999 Ft helyett 8,999 Ft (2 pontért)
  • Xbox One Elite kontroller – 44,999 Ft helyett 29,999 Ft (2 pontért)
  • Forza Motorsport 7 Standard Edition – 17,999 Ft helyett 9,999 Ft (2 pontért)

Bárhol jársz, és bárhol vásárolsz, érdemes tehát a MasterCard Priceless Specials programját igénybe venni, mert így a Konzolvilágnál is pénzt spórolhatsz!

Az akciók augusztus 31-ig tartanak. Regisztrációért és a kedvezményprogram további részleteiért látogass el a https://kedvezmenyek.mastercard.hu weboldalra.MIRŐL SZÓL A PROGRAM?

A Mastercard Priceless Specials Kedvezményprogram egy pontgyűjtő program, melyben az ún. feliratkozott Kártyabirtokosok a Programban regisztrált Mastercard®/Maestro® típusú bankkártyával történő fizetések után Programfiókjukban Pontokat gyűjthetnek, amelyekkel a Programfiókjukban Ajánlatokat tölthetnek le. A Program előnyeit a Priceless Specials weboldalán bárki megtekintheti Látogatóként.

HOGYAN VEHETEK RÉSZT A PROGRAMBAN?

A Programban való részvétel két jogosultsági szinten lehetséges: a regisztrációval Regisztrált Látogatóként, majd ezt követően – a bankkártya adatainak megadásával történő – feliratkozással feliratkozott Kártyabirtokosként. A Látogatók a Programban pontgyűjtés és az Ajánlatok letöltése lehetősége nélkül vesznek részt, a feliratkozott Kártyabirtokosok teljes jogosultsággal: Pontokat gyűjtenek és azokkal Ajánlatokat tölthetnek le.

REGISZTRÁCIÓ és FELIRATKOZÁS

Mit jelent a regisztráció és a feliratkozás?

A Regisztráció eredményeként (menetét lásd lentebb) Regisztrált Látogató lehetsz: még ha nincs is Mastercard®/Maestro® bankkártyád, vagy egyelőre nem szeretnéd regisztrálni, megismerkedhetsz a Program nyújtotta előnyökkel, megismerheted a pontszerzés működését és az Ajánlatok beváltási szabályait. Ebben a státuszban nem tudsz Pontokat gyűjteni, illetve Ajánlatokat letölteni, sem Promóciókban vagy nyereményjátékokban részt venni (de ahogyan a státusz elnevezése jelzi, bátran nézelődhetsz).

A Feliratkozás teljes jogosultságú részvételt biztosít a Programban a felhasználónak, aki Kártyabirtokos státuszt szerez a feliratkozással (menetét lásd lentebb). Ehhez szükséges, hogy Mastercard®/Maestro® bankkártya birtokos legyél és a kártyád adatait (a bankkártyád számát és érvényességi idejét) megadd a Program oldalon.További tartalom betöltése.