Kívánságlista

MAFIA II DLC: Joe's Adventure (PC) Letölthető
PC

2 459 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-08-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +25 pont

MAFIA II DLC: Joe's Adventure (PC) Letölthető letöltésének folyamata

MAFIA II DLC: Joe's Adventure (PC) Letölthető ismertető

A termék egy kiegészítő. Futtatásához szükség van a Mafia II alapjátékra.

A Joe’s Adventures folytatja a Mafia II bámulatos bűnügyi drámájának történetét: ezúttal Joe Barbaro-t, Vito Scaletta legjobb barátját irányíthatjuk az alatt a hat év alatt, amíg Vito börtönbüntetését töltötte.
A kiegészítő a Mafia II eredeti narratíváját drámai történetvezetéssel és intenzív arcade-stílusú játékmenettel bővíti, mely Empire Bay számos új területét nyitja meg, valamint tárgyakat ad, melyekkel a játékosok „bepiszkolhatják kezeiket”.

A lobbanékony és kiszámíthatatlan természetű Joe Barbaro már gyermekkora óta Vito oldalán állt. Egészen addig, amíg Vito-t elkapják és börtönbe nem zárják. A Joe’s Adventures DLC-ben, Joe felfedi a Vito börtönbüntetése mögött rejlő igazságot, és hogy mi is zajlik valójában a Clemente-család berkein belül.

A Joe’s Adventures története magával ragadja a játékosokat, és új helyszínek felfedezésére csábít: a pályaudvartól kezdve, a bordélyházon és a hajógyáron át, egészen egy, az évszakok szerint változó tópartig, valamint Empire Bay korábban nem látott épületeiig. This exciting new chapter in the Mafia II saga includes new clothing, collectibles and even more classic 40’s and 50’s music. A játékosok a Joe’s Adventures történetét előmozdító küldetések mellett egy sor opcionálisan teljesíthető, új, város-alapú küldetést is kapnak, amelyek bővelkednek az arcade, akciódús játékelemekben. Emellett a játék egy pontalapú rendszerrel is gazdagodott, amely a kombókat és bónusz-szorzókat használó játékosokat jutalmazza, hogy egyre feljebb léphessenek az online ranglistákon.

A fejlövéses kivégzések és robbantások gyorsan növelik a pontszámodat, a pontosan időzített és kivitelezett autós csúszások, fenséges ugratások és a bravúros, turbófeltöltős száguldások biztosítják az adrenalinban gazdag szórakozást és a korlátlan újrajátszhatóságot.


© 1998-2013 Take-Two Interactive Software, Inc., and its subsidiaries. Mafia ® II developed by 2K Czech. 2K Czech, 2K Games, Illusion Engine, Mafia, Mafia II, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks are property of their respective owners. All rights reserved.


A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

További tartalom betöltése.