img

Hogwarts Legacy éjféli nyitvatartás a Konzolvilágnál

Lépj be velünk a Roxfort kapuján a Hogwarts Legacy játékkal!


A Hogwarts Legacy játék megjelenése alkalmából Váci úti üzletünkben éjféli nyitvatartással várunk, ahol a játékot is azonnal átveheted!

Február 10-én jelenik meg PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokra a WB Games új, nagyszabású varázslós játéka, a Hogwarts Legacy. Hozd létre saját karakteredet, és lépj be a Harry Potter univerzumba minden idők legnagyobb szabású Varázsvilág játékával! Fedezd fel a filmekből ismert Roxfort varázslóiskola termeit, látogass el legendás helyszínekre, és küzdj meg a gonosszal, amely a világ békéjét fenyegeti. A milliókat elbűvölő univerzum új életre kel ezzel a nyílt világú akció-szerepjátékkal, mi pedig méltó módon ünnepeljük a megjelenését.

Látogass el Váci úti üzletünkhöz (1134 Budapest, Váci út 51/A) február 10-én, ahol éjféli nyitvatartással várunk. Ha előrendelted a Hogwarts Legacy játékot PS5-re vagy Xbox Series X-re, akkor azt helyben át is veheted, vagy készletről megvásárolhatod, így az országban az elsők között lehet a tiéd a várva várt kaland!

Látogass el hozzánk egy igazán varázslatos alkalomra, és ünnepeld együtt más Varázsvilág rajongókkal a Hogwarts Legacy megjelenését! Szeretettel várunk 2023. február 10-én, 0:00 órakor Váci úti üzletünkben!További tartalom betöltése.