img

[LEZÁRULT] Zombieland Facebook nyereményjáték

Játssz velünk, és páros belépőt nyerhetsz a hamarosan mozikba kerülő Zombieland: A második lövés című filmre!

A 2009-es Zombieland nagy sikert aratott a mozinézők és a kritikusok szemében is, köszönhetően remek szereplőinek, szórakoztató cselekményének és izgalmas akcióinak, amik miatt ez az egyik legnépszerűbb horrorkomédia az elmúlt évekből. Tíz évvel az első rész után, idén októberben kerül mozikba a második rész, amelyben visszatérnek az eredeti főszereplők (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone), hogy új kalandokba bonyolódjanak Amerika poszt-apokaliptikus tájain.

Légy részese az új élménynek! Látogass el Facebook oldalunkra, ahol versenybe szállhatsz a 10 db páros belépőért! Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a feltett kérdésre a határidőig, és bízni a szerencsében. Játssz velünk Instagramon is, dupla esélyért!

  • Nevezési határidő: 2019. október 9. (szerda) 12:00 óra



A premier előtti vetítés október 16-án, este 19:00 órától lesz Budapesten.

A Zombieland: A második lövés nagyszerű szórakozásnak ígérkezik. Érdemes követni Facebook oldalunkat, mert rendszeresen jelentkezünk hasonló nyereményjátékokkal, amelyeken játékokat, ajándéktárgyakat, mozijegyeket és sok mást is lehet nyerni. Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!



További tartalom betöltése.