img

Gyapjúból készült kalandok a Yoshi's Woolly Worldben

Super Mario újabb hűséges fegyverhordozója kapott önálló videojátékot a Nintendo újgenerációs konzolján, ezáltal Wii U-n elevenednek meg előttünk Yoshi, a kis zöld dinoszaurusz izgalmas kalandjai.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Yoshi's Woolly World maximálisan a Mario-sorozat által kitaposott ösvényt követi, ebből kifolyólag egy mesés, színes és elragadó platformert kapunk a játék formájában, méghozzá rengeteg izgalom, valamint ügyességi- és logikai fejtörő társaságában. A főszerepet ezúttal azonban nem a piros overállt viselő hős szerelmes vízvezeték-szerelő kapja, hanem Yoshi, ezáltal minden eddiginél alaposabban megismerkedhetünk a kis zöld dinoszaurusz sajátos kis életével, személyével és világával.

A játék legnagyobb különlegességét ugyanakkor nem is annyira a főhős karakter adja majd, sokkal inkább a köré font környezet, lévén Yoshi egy rongyokból, szövetmaradékokból, cérnákból, gombokból és fonalakból megalkotott világban kalandozik majd. Ez a különleges koncepció alapból meghatározza a Yoshi's Woolly World játékmenetét, hiszen ezekre az anyagokra és sajátosságaikra épül majd fel minden egyes fejtörő és kihívás, amelyeket a Wii U GamePadnek köszönhetően igazán nagy élmény lesz kivitelezni - hála az extra képernyőnek, ami még színesebbé varázsolja majd az élményt.

Rendeld meg a játékot még ma, és éld át te is az idei esztendő egyik legkülönlegesebb Wii U-exkluzív élményét Mario egyik leghűségesebb társával, Yoshival a középpontban.

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol nem csak egy aktív gamer-közösség vár, hanem a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket is megtalálhatod!



További tartalom betöltése.