img

Yakuza 6 demó és előrendelés

Másfél hónap múlva jelenik meg a Yakuza sorozat következő része PS4-re. A játék már előrendelhető, és most ingyenesen is kipróbálható!

A Sega által fejlesztett nyílt világú akciójáték-sorozat, a Yakuza immár tizenkét éve áll a Playstation játékosok rendelkezésére. Ez idő alatt a sorozat nemcsak folyamatosan fejlődött, hanem számos mellékággal is gazdagodott. A PS4 tulajdonosok hamarosan új, számozott folytatásnak örülhetnek: április 17-én jelenik meg a Yakuza 6, a sorozat eddigi legszebb és legnagyobb epizódja.

A legújabb részben a sorozat főhőse, Kazuma Kiryu az előző epizódban szerzett sérülései miatt kórházban van, ahol a rendőrség letartóztatja a múltban elkövetett bűnei miatt. Kazuma három évre börtönbe vonul, hogy utána végre békében élhessen, ám szabadulása után kiderül, hogy semmi sincs rendben. Haruka eltűnt, ráadásul kiderül, hogy van egy újszülött fia is, Haruto. Kazuma tehát elindul, hogy kiderítse, mi történt az elmúlt három évben, és igazságot szolgáltasson a felelősöknek…

A Yakuza sorozat nem véletlenül sikeres a Playstation játékosok körében. Látványos, külső nézetes akciójáték emlékezetes szereplőkkel, gyönyörű helyszínekkel és mély történettel, rengeteg extrával (például a Sega saját játéktermi játékai is elérhetőek belőle). Jó hír, hogy aki szeretné kipróbálni a legújabb epizódot, az most ingyen megteheti, mert ingyen letölthető demó vált elérhetővé!

Ha pedig megtetszett a játék, elő is rendelheted üzleteinkben! A Yakuza 6 normál és különleges kiadásban is kapható. A speciális gyűjtői kiadásban a játékon kívül egy keményfedeles művészeti album, két díszes üvegpohár, két jégkő és két poháralátét is található, mindez egyedileg díszített, gyönyörű csomagolásban.

Yakuza 6: The Song of Life (PS4) – 17,999 Ft

Yakuza 6: The Song of Live Collector’s Edition (PS4) – Besorolás alatt



További tartalom betöltése.