Tisztelt Vásárlóink! Országszerte 23 üzletünk minden nap nyitva tart a bevásárlóközpontok nyitásától 15 óráig. Szolnoki üzletünk zárva tart. Házhozszállításunk továbbra is késedelem nélkül működik.

img

XIXO Jegestea minden személyes vásárlás mellé

Vásárolj nálunk, és frissülj fel a XIXO újdonságával! Most minden személyes vásárlás mellé egy választhatú ízű XIXO Jegesteát adunk ajándékba.

Decemberben új finomsággal tudunk szolgálni mindazok számára, akik bármelyik üzletünkben személyesen vásárolnak. A népszerű XIXO márka az üdítőitalok mellett különböző ízesítésű jegesteákat is forgalmaz, amelyek igazi felfrissülést jelentenek testnek és léleknek egyaránt. Ezek a finom italok cukormentes (Zero) formában is elérhetők, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, aszpartámot és tartósítószert sem! Így anélkül élvezheted a friss ízeket, hogy a kalóriák, színezékek vagy más mesterséges szerek miatt kellene aggódnod.

Év végi akciónk keretében most mindenki, aki személyesen vásárol valamelyik üzletünkben, egy XIXO Jegesteát választhat a megvásárolt termékek mellé. Kóstold meg a citrusos vagy a mangóízű zöld teákat, akár Zero formában is, és ismerd meg ezeket a finom újdonságokat!

Országszerte már 24 üzletünkben várunk szeretettel!További tartalom betöltése.