img

Fedezz fel egy hatalmas világot a Xenoblade Chronicles X-ben

A Nintendo Wii U exkluzivitásában tért vissza a Xenoblade Chronicles-sorozat, amelynek legújabb epizódjában soha nem látott nyitott világ, ebből kifolyólag óriási szabadság és rengeteg mech vár ránk.

A Xenoblade Chronicles X egy futurisztikus sci-fi világba kalauzolja el a játékosokat, méghozzá az akció-szerepjátékokra jellemző sajátosságokkal a középpontban.

"...saját robotlépegetőnk oldalán felfedezhetjük az óriási nyitott világot..."

Ennek megfelelően saját robotlépegetőnk oldalán felfedezhetjük az óriási nyitott világot, miközben küldetéseket teljesíthetünk, szövetségesekre vagy ellenségekre tehetünk szert, miközben más mechákkal harcolunk meg céljaink elérésének érdekében.

Csak rajtunk múlik, hogy milyen robotot választunk és alkotunk magunknak! Alapozhatunk a taktikára egy fürge, de sebezhetőbb változattal, vagy építhetünk magunknak egy erős páncélzattal és fegyverzettel rendelkező, ám lassabb mechát.

Bárhogyan is döntünk, az alapjaitól határozza meg a játékélményt, miközben robotjainkkal szabadon közlekedhetünk földön, vízen és levegőben egyaránt, ami megkönnyíti a csodálatos fantáziavilág felfedezését.

Rendeld meg a játékot még ma, és válaszd a hagyományos változatot, vagy a fémdobozzal, térképpel, valamint művészeti könyvvel ellátott limitált kiadást, és ismerj meg egy különös univerzumot, amelyben a mechák dominálnak.

Ha nincs még Wii U-d sem, kínálatunkból elérheted azt a bundle csomagot, amelyben a konzolt és az alapjátékot is megtalálhatod egyetlen dobozban.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség mellett mindig megtalálhatod majd a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket is.



További tartalom betöltése.