img

Xboxot Karácsonyra!

Karácsonyi ajánlónk: Xbox Series S konzollal a legjobb ár-érték arányú belépőt szerezheted meg a következő generációs játékélmények világába!

Lépj be az Xbox világába idén Karácsonykor! Fedezz fel új exkluzív kalandokat, látványos next-gen címeket, és játssz korlátlanul Xbox Game Pass tagként! A Microsoft újgenerációs konzolja villámgyors töltési időkkel, magas képfrissítéssel és széles játékkínálattal vár négy generációra visszamenőleg. Legyél Xbox játékos te is!

Xbox Series S – Egyszerűen Next-Gen

Az Xbox Series S konzol mindennel rendelkezik, ami az újgenerációs játékhoz szükséges! Villámgyors SSD-vel és erős processzorával ez a teljesen digitális konzol minimális töltési időket és akár 120 fps játékot kínál az eddigi legkisebb Xboxként. Páratlan ár-érték arányával az egész család kedvence lehet. Válaszd akár 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, vagy Fortnite és Rocket League játékokkal, ami tökéletes ajándék lehet mindenkinek!

Xbox Kontrollerek – Vezeték nélküli kapcsolat konzollal és PC-vel

Az Xbox Series kontrollerek ergonomikus kialakítással, rezgő ravaszokkal, dedikált Megosztás gombbal és Bluetooth kapcsolattal az iparág egyik legjobb alternatíváját jelentik, ha játékról van szó. Használd konzolhoz, PC-hez vagy mobil eszközökhöz is! Szerezd be többféle színben, vagy csapj le a különleges, limitált kiadású darabokra, például a 20. évfordulós kiadásra, vagy a Forza Horizon 5 színes kontrollerére!

Headsetek – Kényelem és erőteljes hangzás

Emeld új szintre a játékélményt az Xbox konzolokhoz készült fejhallgatókkal! Ezek az eszközök nemcsak kinézetben illenek az Xboxhoz és kényelmesek, hanem hangzásban is erősek. Támogatják a Dolby Atmos és Windows Sonic térhangzást, elérhetőek vezetékes és vezeték nélküli változatokban is. Beépített mikrofonjukkal pedig arról sem kell lemondanod, hogy barátaiddal beszélgethess játék közben. Élvezd a játékok kivételes hangzását a legjobb minőségű fejhallgatókkal!

Xbox Live Gold – Ingyenes játékok és online multiplayer

Játssz online mások ellen, tölts le minden hónapban ingyenes játékokat, és használd ki a heti exkluzív kedvezményeket Xbox Live Gold tagsággal! Szerezd meg 3, 6 vagy 12 hónapos időtartamra, és ne maradj le az exkluzív előnyökről!

Xbox Game Pass Ultimate – Az Xbox platform legjava

Azonnali, korlátlan hozzáférés több száz nagyszerű Xbox játékhoz, hogy hangzik? Xbox Game Pass Ultimate tagként igénybe veheted az Xbox platform összes előnyét, beleértve a Gold minden funkcióját, több, mint 100 játékot konzolon és PC-n, az EA Play teljes kínálatát, a felhőalapú játékot bármilyen eszközön, plusz még exkluzív Ultimate jutalmakat is kaphatsz különböző játékokhoz. Az Ultimate a valóban full extrás tagság, amellyel mindent megkapsz egyben.

Ajándékkártyák – Egyszerű vásárlás

Váltsd be, töltsd fel, és vásárold le bármire! Az Xbox Ajándékkártyák tökéletes ajándékként szolgálnak bárkinek. Microsoft-fiókod feltöltött egyenlegéből szabadon vásárolhatsz digitális játékokat, kiegészítőket a Microsoft Store-ban. Válassz többféle címlet közül!

Exkluzív játékok mindenkinek

Az elmúlt években az Xbox csapata folyamatosan erősítette exkluzív kínálatát. Ennek, illetve az Xbox Series S konzol visszafelé kompatibilitásának köszönhetően ma már számos lenyűgöző exkluzív cím játszható ezeken a gépeken, autóversenytől a lövöldözős játékokig, platformerektől a családi kikapcsolódásig. Csak néhány példa a most elérhető legjobb Xbox exkluzívokra:

Forza Horizon 5: Utazz el Mexikó lélegzetelállító tájaira, és fedezd fel minden idők legnagyobb Forza Horizon játékát! Vezess több száz gyönyörű autót, vágj át sivatagon, homokviharon, látogass el festői városokban és tengerpartokra, vagy mássz meg egy aktív vulkánt! Ilyen Horizon élményben még biztosan nem volt részed!

Halo Infinite: A legendás Master Chief legnagyobb kalandja vár a Halo Infinite-ben! Miután az emberiség végveszélybe kerül, Chief feladata, hogy legyőzze a Banished hadsereget, és reményt nyújtson az emberek számára. Ehhez nem várt segítsége is akad…

Microsoft Flight Simulator: Egy elképesztő, valóban következő generációs szimulátor, amellyel beutazhatod a világot, a legizgalmasabb repülőgépeket vezetve. Szállj fel bárhonnan, és repülj bármerre, a megújult Microsoft Flight Simulator dinamikus időjárással, élethű fizikával és újgenerációs grafikájával minden alkalommal lenyűgöz.

Ori and the Will of the Wisps: Miután felfedezte Nibel erdejét, a kis hős, Ori most az erdőn túlra, egy veszélyes világba merészkedik, ahol új kalandok várják. A Microsoft és a Moon Studios lenyűgöző platformere garantáltan rabul ejt. Élvezd magyar felirattal!

Gears 5: Folytasd Kait Diaz megrázó történetét a The Coalition döbbenetes látványvilágú, külső nézetes akciójátékában! Vedd fel a harcot a Swarm ellen, teljesítsd a kampányt, és vegyél részt izgalmas játékmódokban más játékosokkal együtt!

Gears Tactics: A Gears of War sorozat mellékága a Gears Tactics, amely az intenzív akciót stratégiai összecsapásokra cseréli. Helyezd el katonáidat a harctéren, ismerd meg az ellenség gyenge pontjait, majd használd ki ezeket a körökre osztott csatákban. Egy rendkívül látványos stratégiai játék, amely megváltoztatja a műfajról alkotott elképzeléseidet.

Sea of Thieves: Válj kalózlegendává a Rare csodálatos, nyílt világú MMO játékában! Hívd meg barátaidat, üljetek fel egy nyikorgó hajó fedélzetére, és irány a horizont! Gyilkos csontvázak, elátkozott szigetek és aranyló kincsek várnak az utóbbi évek egyik legsikeresebb Xbox játékában!

Az Xbox évről évre egyre jobb választás, idén Karácsonykor pedig a legkedvezőbb árú, legjobb ár-érték arányú belépőt jelenti a következő generációs játékok világába. Nyisd meg a kaput egy új világ felé, ahol a játékok szebbek, gyorsabban betöltenek, és ahol az egész család korlátlanul érhet el több száz nagyszerű produkciót.



További tartalom betöltése.