img

Xbox Puma Nyereményjáték

Vásárolj üzleteinkben vagy webáruházunkban bármilyen Xbox Game Pass tagságot március hónapban, és megnyerheted a 10 db Xbox x Puma ajándékcsomag egyikét!

NYEREMÉNYJÁTÉKUNK LEZÁRULT

NYERTESEINK:

Pokorny Barnabás
Lengyel Csaba
Fejes Henrietta
Harmati Renáta
Kovács Mihály
Molnár Tamás
Reman Ádám
Szeltner Norbert
Tasi Gábor
Tódor Balázs Gábor

A nyertesekkel e-mailben felvettük a kapcsolatot!


Indítsd a tavaszt fantasztikus nyereményekkel! Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Konzolvilág, az Xbox és a Puma együttműködésének köszönhetően márciusban különleges nyereményjáték zajlik: mindenki, aki valamilyen Xbox Game Pass tagságot vásárol üzleteinkben vagy webáruházunkban, megnyerheti a 10 db Xbox x Puma ajándékcsomag egyikét!

Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban, nem kell mást tenned, mint március 1 és 31 között valamelyik Konzolvilág üzletben, vagy webáruházunkban bármilyen Xbox Game Pass tagságot vásárolni, majd az erről szóló blokk vagy számla képét elküldeni nekünk az xboxjatek@konzolvilag.hu email címre. A beküldők között április 1-jén kisorsolunk 10 szerencsést, akik egy-egy Xbox x Puma ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak!

És hogy mi van a csomagban? Először is egy Pulse Red Xbox kontroller, amely a legújabb kiadású, piros, fehér és fekete színösszeállításban pompázó Xbox/PC kontroller, a legjobb választás a konzolos és számítógépes játékokhoz. Ezen felül egy menő Puma hátizsák, és egy divatos Puma sapka is a csomag részét képezi, hogy stílusosan kezdhesd a tavaszt!

Xbox Game Pass: Játék mindenkinek

Xbox Game Pass tagsággal bárki megtalálhatja a neki tetsző kedvenc játékokat. A Microsoft szolgáltatásához többféle feltöltőkártya is kapható, melyek azonnali hozzáférést biztosítanak több, mint 100 nagyszerű konzolos vagy PC-s játékhoz.

Az Xbox Game Pass tagság a konzolos játékosoknak szól: több, mint 100 Xbox One és Xbox 360 játék a része, melyek természetesen a legújabb Xbox Series X|S konzolokon is játszhatók! A legnagyobb sikercímektől a legérdekesebb független produkciókig ebben a kínálatban mindig találhatsz kedvedre valót.

Az Xbox Game Pass for PC tagság azoknak lett kitalálva, akik kizárólag Windows 10 PC-n játszanak. Ez a tagság több, mint 100 játékhoz kínál hozzáférést a Microsoft Store-ban, köztük sok exkluzív PC-s címhez, illetve a számítógépes játékosok igényeihez szabott produkciókhoz, például stratégiai és menedzser játékokhoz is. Ha a PC a Te platformod, akkor az Xbox Game Pass for PC a Te tagságod!

Az Xbox Game Pass Ultimate tagság az Xbox platform legjavát tartalmazza egyben: ennek része a konzolos és PC-s Game Pass kínálat, sőt a teljes EA Play kínálat is, így a több száz konzolos és PC-s játék mellett 80-nál is több EA produkcióval is játszhatsz, korlátlanul! Sőt, ebben a tagságban az Xbox Live Gold is benne foglaltatik, annak minden előnyével (konzolos online játék, havonta ingyenes játékok, exkluzív heti kedvezmények). Az Xbox Game Pass Ultimate tagok ráadásul akár Androidos mobiltelefonról is játszhatnak, köszönhetően a felhőalapú játéknak.

Pulse Red kontroller: Csúcstechnika vörösben

Az új kiadású Pulse Red (pulzusvörös) fantázianevű Xbox kontroller a legújabb a Microsoft eszközeinek sorában. Élénk, vörös színét fehér hátlap és fekete betétek, gombok és ravaszok teszik még izgalmasabbá. A kontroller természetesen mindennel rendelkezik, amivel a többi: textúrázott markolat és rezgő ravaszok, kényelmes, ergonomikus kialakítás, újratervezett d-pad és alacsony válaszidejű Xbox vezeték nélküli protokoll teszi kényelmesebbé és precízebbé a játékot. A kontroller Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik Windows 10 PC-khez, táblagépekhez és mobiltelefonokhoz, a 3.5 mm-es jack csatlakozóval pedig bármilyen kompatibilis headset könnyedén használható.

Játssz velünk, és nyerj!

Ne feledd, egész márciusban játszhatsz! Vásárolj Xbox Game Pass tagságot, küldd el nekünk a vásárlást igazoló blokk vagy számla képét, és te lehetsz az egyik szerencsés!

A nyereményjáték szabályzata megtalálható ezen az oldalon:
https://www.konzolvilag.hu/hirek/xbox-puma-nyeremenyjatek-szabalyzat



További tartalom betöltése.