img

Xbox One X támogatást kapott a Red Dead Redemption

A Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy az Xbox 360-as klasszikusokat a lehető legjobb minőségben élvezhessük Xbox One X konzolon.

Évek óta az egyik legfontosabb projekt a Microsoft életében az Xbox One Visszafelé Kompatibilitási program, amelynek keretében egyre növekvő számú Xbox 360 (sőt, most már eredeti Xbox) játékkal játszhatunk a jelengenerációs Xbox konzolon. A redmondi óriáscég nem elégszik meg annyival, hogy ezeket a régi kedvenceket és nagynevű klasszikusokat szoftveresen emulálja. Xbox One-on mindennél jobb minőségben, nagyobb felbontás és szebb textúrák mellett játszhatunk velük, sokszor stabilabb képfrissítés mellett.

Az Xbox One X megjelenésével a cég még tovább lépett, és bizonyos Xbox 360 játékokat ellátott „Xbox One X Enhanced” frissítéssel, ami azt jelenti, hogy ezek a játékok akár natív 4K felbontás mellett, még szebb grafikával és még stabilabb teljesítménnyel futnak a világ legerősebb konzolján! A hatás olyan erős, hogy a legtöbb ilyen játék akár friss címnek is beillene. Eltűnnek a képhibák és a recék, megnő a felbontás, és még élesebbé válnak a textúrák, mindezt anélkül, hogy az eredeti játék kódjához hozzá kellene nyúlni. Ehhez a társasághoz csatlakozott most a Rockstar Games legendás klasszikusa, a Red Dead Redemption is.

A Rockstar Games 2010-es, nyílt világú western akciójátékát szinte mindenki ismeri. John Marston, a korábbi törvényen kívüli a saját múltja elől menekülve próbál boldogulni a vadnyugaton. Az ő történetét élhetjük át, a Rockstartól megszokott minőségben, gyönyörű tájakkal, izgalmas küldetésekkel, és rendkívüli mennyiségű tartalommal. Habár már nincs messze a folytatás, az eredeti Red Dead Redemption a mai napig a legjobb western játék, és most Xbox One X-en szebb, mint valaha!

Mit kell tenni ahhoz, hogy 4K minőségben élvezhesd a játékot? Ez a legjobb az egészben: semmit! Ha megvan a játék lemeze, csak be kell tenned egy Xbox One X konzolba, és automatikusan a legszebb, legjobb verzióval játszhatsz, ami a modern 4K tévéken is tökéletesen mutat. Ennyire egyszerű.

A fantasztikus vadnyugati kaland megtalálható webáruházunkban és üzleteinkben egyaránt, nincs más dolgot, mint lecsapni egy példányra, és Xbox One X konzolodon olyan minőségben élvezni ezt a legendát, mint még soha.



További tartalom betöltése.