img

Xbox Live Gold ajándék Gears of War 4 pólóval | Konzolvilág

Amennyiben te is elvakult Gears of War 4-rajongó vagy, most itt a lehetőség, hogy egy igazán különleges rajongói ereklyét illessz a gyűjteményedbe, 2016. október 10-től a készlet erejéig ugyanis begyűjtheted annak a 350 pólónak az egyikét, amelyek direkt a legnagyobb fanatikusoknak készültek.

Mindehhez nem kell mást tenned, mint egy 12 hónapos Xbox Live Gold feltöltő kártyát vásárolnod, és ha benne vagy az első 350 között, akkor téged is megajándékozunk egy olyan Gears of War 4 pólóval, amire garantáltan minden rajongónak fájhat a foga.

Az Xbox Live Gold előfizetés segítségével ráadásul neked is lehetőséged lesz csatlakozni a világ elsőszámú játékos közösségéhez, miközben megtapasztalhatod a multiplayer élmény és az online közösség előnyeit, de havonta ingyenes Xbox 360- és Xbox One-játékokhoz, az Xbox Áruházban pedig ellenállhatatlan kedvezményekhez és más egyéb előnyökhöz is hozzáférhetsz.

Az év egyik legjobban várt külsőnézetes akciójátékaként a Gears of War 4-ben mindemellett a sorozat eddigi leglátványosabb, legtartalmasabb és legizgalmasabb epizódját köszöntheted majd, amihez előrendelésedért cserébe rögtön beszerezheted magadnak a Brothers to the End DLC-t, amellyel több exkluzív skinhez is hozzáférhetsz.

A játék mellett kínálatunkban ráadásként megtalálhatsz két egyedi festésű Gears of War 4-témájú Xbox One kontrollert, valamint egy limitált kiadású Xbox One S Gears of War Bundle-t is, melyekkel még autentikusabbá varázsolhatod a nagy kalandot.

 



További tartalom betöltése.