img

Xbox játék és hardver akció

Játssz úgy, mint egy profi! Szerezd meg a legjobb Xbox exkluzív címeket, most csúcsminőségű Xbox kiegészítőkkel együtt, akciós áron!

Emeld új szintre a játékot – legyen szó akár az Xbox Elite Series 2 kontrollerről, akár az Xbox Sztereó Fejhallgatóról, ezekkel a kiegészítőkkel a lehető legjobb minőségben élvezheted a virtuális kalandokat. Most egyedülálló akciót van alkalmunk ajánlani, hiszen több Xbox-exkluzív címet az említett kiegészítőkkel együtt vásárolhatsz meg, kedvezményes áron.

A Forza Horizon 4, a Forza Horizon 5, a Halo Infinite és a Microsoft Flight Simulator az elmúlt évek legjobb Xbox-exkluzív játékai, amelyek játékmenetükkel és tartalmukkal több tízmillió játékost bűvöltek el világszerte. Száguldj akár Nagy-Britannia vagy Mexikó lenyűgöző tájain, vagy harcolj az emberiség jövőjéért Master Chief páncéljában, esetleg fedezd fel a világunkat az égbolton szárnyalva, ezek a játékok egyedi és izgalmas élményeket kínálnak mindenki számára.

Most lehetőség van beszerezni ezeket a címeket a legjobb Xbox kiegészítőkkel együtt. A nyílt világú Forza játékok mellé választható a minden igényt kielégítő, teljes mértékben testre szabható, profi játékosoknak készült Xbox Elite Series 2 kontroller. A Halo Infinite beszerezhető Elite Series 2 kontrollerrel és Xbox Sztereó Fejhallgatóval is, míg a Microsoft Flight Simulator az új Xbox Sztereó Fejhallgatóval egy csomagban kapható. Így jobban megéri, hiszen a termékek ára akciós – de természetesen a játékok digitális változatai (letöltőkódjai) külön-külön is beszerezhetők jelentős kedvezménnyel.

Nézz körül webáruházunkban, fedezd fel és élvezd a legjobb Xbox-exkluzív világokat a lehető legjobb kontrollerrel és hangzással!

(A promóció 2022. március 8-ig tart.)



További tartalom betöltése.