img

Xbox Game Pass tagság 40%-kal olcsóbban

Most 40% kedvezménnyel választhatsz Xbox Game Pass tagságot Xbox konzolok, kiegészítők, illetve táblagépek és mobiltelefonok mellé!

Több száz konzolos és PC-s játék, exkluzív kedvezmények és sok más előny: ezt kínálja az Xbox Game Pass, a Microsoft egyedülálló havidíjas játékbérlet-szolgáltatása, amely konzolokra, Windows 10 PC-re, és Ultimate tagsággal a felhőn keresztül akár Android rendszerű telefonokra és táblagépekre is elérhető. Most 40% kedvezménnyel szerezhetsz tagságot, hogy te is felfedezd a következő kedvenc játékodat!

Xbox Game Pass-szal azonnali, korlátlan hozzáférést szerezhetsz több, mint 100 nagyszerű játékhoz, a tagság fajtájától függően konzolra, PC-re, vagy mindkettőre egyszerre! Az elérhető kínálat folyamatosan bővül és változik, így mindig van újdonság a család minden tagja számára. A Game Pass tagok ráadásul kedvezményt kapnak a kínálatban szereplő játékok árából a végleges vásárlás esetén, és az ezekhez tartozó extra tartalmak árából is.

A legteljesebb változat az Xbox Game Pass Ultimate, amely az összes szolgáltatást tartalmazza egyben. A konzolos és PC-s játékok mellett az Xbox Live Goldot, annak minden előnyével (konzolos online játék, havonta ingyenes Gold címek, heti kedvezmények), az EA Play teljes kínálatát több, mint 80 nagy nevű játékkal, illetve a felhőalapú játékot, amivel Android rendszerű telefonra vagy táblagépre lehet a játékokat streamelni, letöltés nélkül.

Bizonyos termékek vásárlása esetén ráadásul spórolhatsz is! Új Xbox konzolok és tartozékok mellé 40% kedvezménnyel választhatsz Xbox Game Pass tagságot! A promóciós termékek között új Xbox gépcsomagokat, kiegészítőket (kontrollerek, fejhallgatók), a felhőalapú játékhoz pedig Androdios telefonokat és táblagépeket is találsz. Akár konzolon, PC-n vagy mobil eszközön szeretnél játszani, az Xbox Game Pass a legjobb ajánlat!

Az akcióban részt vevő termékeket megtalálod webáruházunkban.



További tartalom betöltése.