img

Xbox exkluzív játékok – Kalandozz hihetetlen világokban!

Az Xbox Game Studios már számtalan izgalmas exkluzív címmel örvendeztette meg az Xbox játékosokat. Ezekből válogatjuk most a legjobbakat.

2021 különösen erős év volt az Xbox exkluzív játékok számára. Az Xbox csapat immáron 23 stúdióból áll, amelyeknél különböző izgalmas játékok állnak fejlesztés alatt. Versenyes és szerepjátékok, lövöldözős címek, nagyszabású kalandok, és sok minden más. De idén, illetve az elmúlt években is sok érdekesség jelent meg, amelyek konzolon kizárólag Xboxon érhetők el. Villámgyors töltési időkkel, magasabb (60 vagy akár 120 fps) képfrissítéssel az Xbox Series S konzol a legjobb belépő az új generációba, amely a legújabb címeket is lejátssza, az előző generáció klasszikusait pedig még jobb minőségben élvezheted rajta.

Most végig vesszük a jelenleg kapható legjobb Xbox exkluzívokat, amiket érdemes a konzolra letölteni, akár Xbox Game Pass tagsággal is!

Forza Horizon 5

A Playground Games már több sikeres, nyílt világú autós játékot készített, a Forza Horizon 5 azonban mindegyiken túltesz. Valóban következő generációs grafikájával, hatalmas térképével és az eddigi legtöbb autóval ez a legnagyobb Forza Horizon. Felfedezheted Mexikó lélegzetelállító tájait, dinamikus napszakokkal és időjárással, változó évszakokkal, sőt még akár egy aktív vulkán tetejére is felvezethetsz! Mindezt teljes magyar felirattal.

Gears 5

A The Coalition látványos, külső nézetes lövöldözős játéka még jobb minőségben játszható Series S konzolon! Folytasd Kait Diaz történetét, és számolj le a Swarm fenyegetésével a háború sújtotta Sera bolygón. A Gears 5 lélegzetelállító grafikát, tükörsima akciót és részben nyílt világú játékmechanikákat kínál minden idők legnagyobb Gears of War játékában.

Gears Tactics

Szintén a Gears of War sorozathoz tartozik, de annak egy mellékága a Gears Tactics, amely egy körökre osztott stratégiai játék a Gears of War világában. A főszereplők újak, a játékmenet teljesen más, de a látvány és az akció a régi. A Gears Tactics garantáltan átformálja azt, amit a taktikai játékokról eddig gondoltál. Series S konzolon még jobb minőségben játszható!

Halo Infinite

Master Chief, az Xbox legnagyobb hősének eddigi legveszélyesebb kalandja vár a Halo Infinite-ben. Szakítva a hagyományokkal, ez egy részben nyílt világú FPS játék, több tíz órás, nagyszabású kampánnyal. Chief feladata, hogy legyőzze a Banished hadsereget, és reményt adjon az életben maradt embereknek. Ám a rejtélyes Zeta Halo gyűrűvilágon sok más titok és meglepetés is várja… A hatalmas kampány mellett az ingyenesen játszható multiplayert is érdemes kipróbálni, amely a sorozat egyik legjobb játékmenetét kínálja.

Microsoft Flight Simulator

Valódi next-gen élményt nyújt az Asobo Studio és a Microsoft közös produkciója, a Microsoft Flight Simulator, ami hihetetlen technológiája miatt már csak az új Xbox Series konzolokra érhető el. Nemcsak a repülőgépek fizikája és működése elképesztően valósághű, de a játékban benne van az egész világ, műholdas fényképekkel és mesterséges intelligencia által lemodellezve. Valódi napszakokkal és élő időjárással ez a valaha látott legszebb virtuális Föld, a kisgépektől a nagy utasszállítókig pedig bárki bejárhatja ezt a csodálatos világot.

Ori and the Will of the Wisps

Minden idők egyik legszebb platformer játéka az Ori and the Will of the Wisps, amely a gyönyörű látvány mellett fantasztikus játékmenetet is kínál. Egy igazi „metroidvania” jellegű kaland, amelyben a főhős elhagyja Nibel erdejét, és egy még veszélyesebb világban próbál szerencsét. Xbox Series S konzolon akár 4K 60 fps-ben is játszható, villámgyors töltési időkkel, magyar felirattal.

Sea of Thieves

A Rare klasszikusa töretlen népszerűségnek örvend, világszerte több, mint tízmillióan játsszák rendszeresen. A Sea of Thieves egy kalózos MMO játék, amelyben egyedül vagy barátaiddal együtt is felfedezheted a végtelen tengereket és a trópusi szigeteket, ahol megannyi kaland, küldetés, elátkozott hajók, csontvázak, és persze sok-sok kincs vár. Teljesíts küldetéseket a különböző céheknek, és válj kalózlegendává az Xbox egyik legsikeresebb exkluzív játékában! Xbox Series S konzolon akár 60 fps képfrissítéssel is élvezhető a kaland.

Ha az Xbox Series S konzolt választod, akkor nemcsak a fent említett nagyszerű exkluzív címeket, de egy fantasztikusan széles játékkínálatot is elérsz, mindezt a valaha készült legkisebb Xbox konzollal. A teljesen digitális, lemezmeghajtó nélküli konzollal élvezheted a digitális játékok minden előnyét. Ideális társ mellé az Xbox Game Pass tagság, amellyel korlátlan hozzáférést kapsz minden exkluzívhoz, plusz több mint 100 kiváló játékhoz. Kicsiknek és nagyoknak is ideális ajándék.



További tartalom betöltése.