img

WWE 2K20 – Ahol a legendák születnek

A mai naptól elérhető a WWE 2K20, a sorozat legújabb és legjobb darabja PS4 és Xbox One platformokra. Lépj be az arénába!

A küzdősportok rajongói minden évben várják az aktuális WWE 2K játék megjelenését, ugyanis hosszú évek óta ez az egyik legjobb és legtartalmasabb sorozat ebben a műfajban. A WWE 2K20 nem csak kibővíti, és még valószerűbbé teszi az akciót, de jó néhány újdonságot is bemutat, emellett felvonultatja a WWE egykori és jelenlegi legnagyobbjait, ikonikus és legendás szereplőket, akik között most Te is szupersztárrá válhatsz.

Talán a legnagyobb idei újdonság, hogy a WWE 2K20 minden korábbinál jobban előtérbe helyezi a női mezőnyt. Nem pusztán női meccsekkel és szereplőkkel, illetve különleges 2K Showcase eseményekkel, de most először MyCAREER módban is létrehozhatod saját női karakteredet, akivel végigküzdheted a WWE ranglétráját. Mindemellett vegyes páros meccsekre is lehetőség van, ahol a férfi és női harcosok küzdenek egyenlő felekként.

Mindezt áramvonalasabb, áttekinthetőbb menürendszer és irányítás, új mozgáskultúra, élethű animációk és teljesen tévészerű közvetítés egészíti ki, így adva az eddigi legszebb és legjobb WWE élményt. Aki igazi kihívásra vágyik, annak ajánlott a visszatérő, még nagyobb 2K Towers mód, és természetesen az egyjátékos karrier mellett online és helyi kooperatív és multiplayer meccsekre is lehetőség van.

Lépj be Te is az arénába, és válj legendává! A WWE 2K20 október 22-től kapható PS4-re és Xbox One-ra. Válaszd a gyönyörű fémtokkal felszerelt SteelBook Edition-t, vagy a minden extrával megpakolt Smackdown kiadást.



További tartalom betöltése.