img

Mesterszintű pankráció a WWE 2K16-ban

A pankráció kedvelőinek legnagyobb örömére idén is új epizóddal gazdagodott a WWE versenysorozat hivatalos adaptációjaként megismert WWE 2K-széria, amely egyrészt folytatja a sorozat által kitaposott ösvényt, másrészt pedig rengeteg újdonsággal szolgál a rajongók számára.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A WWE 2K16 minden túlzás nélkül a valaha készült legtartalmasabb verekedős játékként több mint 120 harcost vonultat fel, miközben az összecsapásokat soha nem látott realizmussal élhetjük át a tonnányi új animációnak, a sok-sok új mozdulatnak, speciális fogásnak és kombónak köszönhetően.

A játékban ismét átélhetjük az aktuális szezon legemlékezetesebb mérkőzéseit, amelyek során a legismertebb pankrátorok csapnak össze egymással, de természetesen kezdőként is lehetőségünk van csatlakozni a küzdelmekhez.

Akárcsak a korábbi epizódokban, úgy a WWE 2K16-ban is rengeteg játékmódban mérhetjük össze tudásunkat másokkal, miközben már nem csak puszta kézzel, hanem akár székekkel és baseball ütőkkel is péppé verhetjük ellenfeleinket.

A legjobb azonban, hogy a játékban másokkal, akár legjobb barátainkkal is megmérkőzhetünk, a multiplayer mód ugyanis minden eddiginél keményebb csatákat kínál a pankráció kedvelőinek.

Rendeld meg a játékot még ma, és csatlakozz már a megjelenés napján a brutális összecsapásokhoz.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett szeretnél egy aktív gamer-közösség tagjává válni!



További tartalom betöltése.