img

World of Warcraft – Új kihívás csábít

Hamarosan megérkezik a World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítő, előtte azonban új eseménynek örülhetnek az MMORPG játékosai.

Augusztus közepén érkezik a World of Warcraft következő, nagyszabású kiegészítője, a Battle for Azeroth. Az új háborúhoz vezető eseményekre egyre több fény derül, a Legion kiegészítővel rendelkező játékosok mostantól egy új kihívásban vehetnek részt. Ebben Magni Bronzebeard kéri a hősök segítségét. Az új helyszín Silithus, ahol az Artifact fegyverek erejét kell kihasználni a növekvő fenyegetés elhárítására. Ez új erőkkel ruházza fel a karaktereket, ugyanakkor egyre instabilabbá is teszi a fegyvereket!

A Legion játékosoknak érdemes még utoljára nekigyürkőzni a kihívásoknak, néhány lehetőség ugyanis, a Battle for Azeroth kiegészítő megérkezése után végleg eltűnik a játékból. Ilyenek például az Artifact Kihívások – a Broken Shore helyszínen lévő Mage Towerben (Mágustorony) új kinézeteket szerezhetsz karaktereidre, meghatározott feladatok teljesítése után.

Ugyancsak érdemes teljesíteni a Legion Raidet, amíg még lehet! Szedd össze barátaidat, és győzzétek le Argus the Unmaker csapatait a Violet Spellwing hátasért, és két Feats of Strength-ért. Ezek a lehetőségek az új kiegészítő kiadása után eltűnnek a játékból, ha azonban még most megszerzed őket, örökre megtarthatod.

Más változások előtt is áll a World of Warcraft, amik a játékmenetet érintik. A First Aid képesség például kikerül a másodlagos szakmák közül, illetve nemsokára véget ér a Legion PvP 7. szezonja, úgyhogy ez az utolsó lehetőség megszerezni a Demonic Elite achievementet, és a vele járó transmogot. Az évad végével az achievement Feat of Strength-é válik.

Nagy változások előtt áll tehát a Blizzard fantasztikus MMORPG-je. Ideje ráhangolódni az augusztus 14-én érkező Battle for Azeroth kiegészítőre, és elvarrni a függőben lévő szálakat, mielőtt új korszak kezdődik a világ legnagyobb online játékában!

Az új eseményről és a várható változásokról további információ található a Blizzard honlapján (angol nyelvű).



További tartalom betöltése.