img

Befutott a Wolfenstein The Old Blood

Ha úgy érzed, hogy a Wolfenstein The New Order története túl kevés volt számodra, most itt a lehetőség, hogy folytasd B.J. Blazkowicz kalandjait és megismerd a tavalyi év egyik legjobb FPS-ének előzményeit.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Wolfenstein The Old Blood egy önállóan futtatható videojátékként a The New Order előtt történt eseményekbe nyújt alaposabb bepillantást, méghozzá egy két részre osztott, tartalmas kampány keretein belül, amelyben ezúttal is az intenzív akció, illetve a fiktív második világháborús koncepció kapta a főszerepet.

Valamint természetesen B.J. Blazkowicz, akinek irányításával visszatérhetünk 1946-ba, hogy Deathshead rejtekhelyének koordinátái miatt megrohamozzuk a legendás Wolfenstein kastélyt, míg a kampány másik részében egy fanatikus náci archeológusnak, Helga Von Schabbs-nak nyújtunk segítséget néhány ősi ereklye felkutatásában.

A történet során a sötét helyszínek, a korabeli fegyverek, valamint természetesen a legutóbbi Wolfenstein-játékból megismert sci-fi szál is nagy hangsúlyt kap, így futurisztikus technológiák segíthetik – vagy éppen akadályozhatják – küldetésünk sikerét, miközben ott húzzuk keresztül a Harmadik Birodalom haderejének számításait, ahol csak lehetőségünk nyílik rá.

Rendeld meg a játékot még ma, és ismerd meg B.J. Blazkowicz oldalán a Wolfenstein The New Order előzményeit!

 Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol nemcsak a legfrissebb híreket találhatod meg, hanem egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.