img

Wild Hearts – Indulhat a vadászat!

A Dynasty Warriors sorozatról híres Omega Force csapatának legújabb játéka, a Wild Hearts már elérhető! Utazz el egy új, szörnyekkel teli világba.

Az Omega Force, a Koei Tecmo (Dynasty Warriors sorozat) és az EA Originals együttműködésében a mai napon megjelent a Wild Hearts, egy teljesen új, fantasy szörnyvadász játék. Kevesen gondolták, hogy az elmúlt években a Monster Hunter által uralt műfajba új kihívó érkezik, ám a nagyszabású háborús játékaikról ismert fejlesztők felépítettek számodra egy új világot, ahol soha nem látott szörnyekre vadászhatsz egyedül, vagy barátaiddal együtt.

A játék története egy korábban virágzó bolyón, Azuma világában játszódik, ahol a Kemono szörnyek garázdálkodnak. Sokáig úgy tűnt, senki sem veheti fel a harcot a végtelen erejükkel. Csakhogy egy nap érkezik egy vadász, gyilkos fegyverekkel és a Karakuri nevű ősi technológiával, amellyel megfordítható a háború menete.

Éld túl a hatalmas, természeti erőkkel felvértezett bestiák támadásait, ismerd ki a módszereiket, és használd a Karakurit és fegyvereidet a becserkészésükhöz. Te vagy az egyedüli, aki használni tudja ezt a különleges technikát. Alakítsd át a környezetet ideális vadászmezőkké, és sújts le a Kemonókra.

A Wild Hearts lenyűgözően szép világával, izgalmas, új szörnyeivel és összetett karakterfejlesztési- és harcrendszerével garantáltan elkápráztatja a műfaj rajongóit, és hosszú időre tartalmas kikapcsolódást nyújt.

Keresd a játékot PlayStation 5 és Xbox Series X konzolra üzleteinkben, vagy rendeld meg akár azonnal webáruházunkból. Új világ, új szörnyek, és legfőképp új kalandok várnak!



További tartalom betöltése.