img

Vodafone Tuti SIM kártya minden új telefon mellé

Vásárolj nálunk új mobiltelefont, és egy Vodafone Tuti SIM kártyát adunk mellé ajándékba, amivel alacsony percdíjakkal telefonálhatsz!

Sokan vagyunk, akik szeretünk sokat beszélgetni telefonunkon, és egyáltalán nem mindegy, milyen percdíjakkal tehetjük ezt. A Vodafone nemrég vezette be Magyarországon a Tuti feltöltőkártyás szolgáltatást, aminek mindössze 19 Ft/perc a díja belföldön és az EU országaiban, tetszőleges összeggel feltölthető, és különböző kedvezményes adat opciók is választhatók hozzá.

Ha most vásárolsz üzleteinkben vagy webáruházunkban új mobiltelefont, akkor mellé ajándékba adunk egy Vodafone Tuti SIM kártyát! A kártya aktiválása, és minimum 2000 forintos feltöltése után mindössze 19 forintos percdíjjal beszélhetsz vadonatúj készülékeden, és 1 GB adatot is kapsz hozzá!

A Vodafone Tutit azzal a céllal hozták létre, hogy a hazai feltöltőkártyás piacon versenyképes alternatívát nyújtson, most pedig Te is meggyőződhetsz a szolgáltatás minőségéről. Válaszd ki nálunk a következő telefonodat, és élvezd a kedvezményes percdíjakat!



További tartalom betöltése.