img

Visszatért a The Addams Family!

A The Addams Family: Mansion Mayhem játékban rajtad áll, hogy megmentsd a közkedvelt horrorcsalád otthonát, és leszámolj a rájuk támadó gonosszal.

Filmekből és sorozatokból mindenki jól ismeri az Addams család humoros világát. Most egy új családi játékban ismerheted meg őket, ami egyszerre ijesztő és szórakoztató! Csak te, és barátaid segíthetnek a családnak, hogy megmentsék a saját házukat egy vicces 3D-s platformer kaland keretében.

Járd be a már sokszor látott ház minden sarkát, és ismerd meg a sötét titkait úgy, mint még soha! Fedezz fel eddig nem ismert titkokat, oldj meg logikai feladványokat, és győzd le a családra támadó gonoszt! A család minden tagjának különleges képességei vannak, amik jól jönnek a tovább haladáshoz, és a feladványok megoldásához. A gondolkodásodra és az ügyességedre is szükség lesz, ha győzedelmeskedni akarsz ebben a látványos, humoros játékban, amely kicsiknek és nagyoknak, de főleg baráti társaságoknak és családoknak nyújt felhőtlen kikapcsolódást.

Játszd a kalandot egyedül, vagy akár 4 fős helyi kooperatív módban, így a család minden tagját más irányíthatja! Győzzetek együtt, hogy az Addams család végre nyugodtan élhessen sötét otthonában!

A The Addams Family: Mansion Mayhem már kapható! Szerezd meg PS4-re, Xboxra vagy Switch-re, és irány a sötét humor világa!



További tartalom betöltése.