img

Visszatért a Pac-Man World, újracsomagolva!

A Pac-Man World Re-Pac a népszerű 1999-es, 3D-s platformer játék felújított és kibővített változata. Már kapható PlayStation, Xbox és Switch konzolokra!

Pac-Man egyike a videójáték-világ örökzöld hőseinek, akinek kalandjait nem lehet megunni. A Bandai Namco 1999-ben adta ki a Pac-Man World című játékot, ami egy igazán jól sikerült, ezáltal népszerű platformer lett, sok akkori gyerek kedvence. A kis gömböc most visszatér, a Pac-Man World Re-Pac ugyanis az eredeti játék felújított változata gyönyörű grafikával, modernizált játékmenettel, és néhány új funkcióval.

A Pac-Man World Re-PAC történetében Pac-Man hazatér a saját születésnapjára, amikor rájön, hogy szellemek rabolták el a családját és a barátait, és tönkre tették a szülinapi buliját! Kalandra indul hát, hogy bejárja a Szellem-sziget hat területét, és megmentse szeretteit. Útja során pedig szembe száll a szellemek vezetőjével, a gonosz Toc-Mannel is!

Felújított, nagyfelbontású grafikával, továbbfejlesztett játékmenettel és modern funkciókkal a Pac-Man World Re-PAC az új és veterán rajongók számára is remek élményeket ígér. A játékmenet még simább, még jobb, a Szellem-sziget pedig még soha nem nézett ki ennyire jól. A 16:9-es képaránynak köszönhetően jobban be lehet látni a pályákat is, nem beszélve a sok-sok extra részletről és a felújított kezelőfelületről. A Quest módban végigjátszhatod a teljes kampányt, a Maze módban klasszikus labirintusokban teheted próbára magad, Arcade módban pedig akár az eredeti Pac-Man játékkal is játszhatsz!

A Pac-Man World Re-Pac már kapható! A régi-új kaland minden konzolplatformra beszerezhető, így megtalálod PS4, PS5, Xbox és Switch gépekre is. Újonc és veterán játékosoknak is ajánlható, a kicsiknek pedig tökéletes ajándék lehet minden alkalomra. Lépj be te is Pac-Man újracsomagolt világába!



További tartalom betöltése.