img

Visszatér a Game Pass Online Fesztivál

Ismert és új arcokkal, izgalmas játékokkal és szórakoztató beszélgetésekkel visszatér az ország egyik legnépszerűbb programja, a Game Pass Fesztivál!

Az elmúlt években már megszokhattátok, hogy a tavaszi-nyári időszakban a GameStar és az Xbox Magyarország közreműködésével érdekes műsorokat nézhettek online. Ez a Game Pass Fesztivál, amelyben hírességek és érdekes emberek mérik össze tudásukat az Xbox Game Pass kínálatában szereplő játékokban. A Game Pass kínálata természetesen egyre csak bővül, úgyhogy mindig van jó alkalom új címeket kipróbálni. Itt az idő egy újabb Fesztivál évadra! Három héten keresztül minden este új adásokkal jelentkezik a Game Pass Fesztivál csapata.

A Game Pass Online Fesztivál május 10-től 30-ig, három héten keresztül, minden este 7-től szórakoztatja a Nagyérdeműt. A vendégek a GameStar stúdiójában, a legjobb LG OLED tévéken én LG Ultragear monitorokon játszanak majd a leglátványosabb játékokkal. Itt lesz többek közt Mogács Dániel, Wéber Gábor, Pamkutya Márk és Norbi, Justvidman, Paplovag, Sirius, daev, Videojáték Zsolti, Aza, László Viki, Bazska, Szalay Isti, Dobos Evelin, Majka és a Checkpoint csapata, de sok új arc is felbukkan majd az adásokban, elég csak Winkler Róbertre, Handrásra, Enyedi Ildikóra vagy Hartung Attilára gondolni.

A Fesztivál programja egy kicsit átdolgozásra került. Hétfőnként hardver talkshow-val jelentkeznek a szervezők, míg keddtől péntekig a legjobb Game Pass játékokból lesznek többórás streamek. Szombatonként kvíz, vasárnaponként pedig a Checkpoint Podcast várja a nézőket.

A napi adásokat a GameStar Hungary YouTube csatornáján lehet majd követni.

A Game Pass Online Fesztivál természetesen nem csak a műsorokból áll. A kampány ideje alatt üzleteinkben és webáruházunkban fél áron juthattok hozzá az Xbox Game Pass tagsághoz! Ha még nem próbáltátok ki a Microsoft fantasztikus szolgáltatását – akár Xbox konzolokon, akár PC-n, vagy a felhőalapú játékon keresztül mobil eszközökön – akkor most itt a remek alkalom.

A Game Pass Online Fesztivál időpontja:

  •          2021. május 10-30., minden este 19:00-től 21:00-ig

Minden kedves nézőt várunk szeretettel, és ne feledjétek: Game Pass fél áron a Konzolvilágnál!



További tartalom betöltése.