img

Verbena Mini keksz minden vásárlónknak

Hagyományainkhoz hűen idén novemberben is meglepjük vásárlóinkat, ezúttal egy csomag Verbena Mini keksszel! Egészséges finomság minden vásárlás mellé!

Rajongóink és követőink már megszokhatták, hogy a Konzolvilág üzleteiben időről időre apró finomságokkal lepjük meg vásárlóinkat. Nincs ez másként most sem, örömmel jelentjük be, hogy 2020. november 2-től minden kedves vásárlónk egy csomag Verbena Mini kekszet kap ajándékba!

A levél alakú Verbena Mini keksz, mint a természet szimbóluma, a maga lenyűgöző összetételével a minőség és az ízbeli élmény garanciája. Gondosan kiválasztott, kiegyensúlyozott tápanyag tartalmú összetevőkből készült. Az eredeti gyógynövény- és gyümölcskombináció mellett magas rosttartalmú és tápanyagokban gazdag gabonakeveréket és cikória inulint tartalmaz. Gazdag Omega-3 zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így valóban egy egészséges finomság, amit bármelyik játék vagy film mellett érdemes ropogtatni.



Velünk most kipróbálhatod ezt a termékcsaládot! Csak annyit kell tenned, hogy nálunk vásárolsz, és új szerzeményed mellé mi egy csomag Mini kekszet rakunk.

Az egészséges életmód is lehet ízletes! Kóstold meg, és élvezd az új finomságot!



További tartalom betöltése.