img

Venom töltőállomás 20% kedvezménnyel!

Vásárolj most Xbox One vagy PlayStation 4 gépcsomagot vagy kontrollert, és 20% kedvezménnyel választhatsz mellé Venom kontroller töltőállomást!

A vezeték nélküli kontrollerek korában rendszeres feladatot jelent a kontrollerek elemeinek cseréje, vagy a beépített akkumulátorok feltöltése. Ez vagy állandó kiadással, vagy vezetékes megoldásokkal jár, és igazából egyik sem ideális. Ezen segítenek a Venom kontroller töltőállomások, amelyek Xbox One és PlayStation 4 kontrollerekhez is rendelkezésre állnak, és praktikussá teszik a vezérlők folyamatos energiaellátását.

A Venom kontroller töltőállomások használata egyszerű, hiszen csak rájuk kell helyezni a megfelelő kontrollert (vagy kontrollereket), és automatikusan feltöltik azokat. Ez a megoldás már nagyon sok háztartásban bizonyított, most pedig kedvezményesen megszerezhető nálunk is!

Ha most vásárolsz bármilyen Xbox One vagy PlayStation 4 gépcsomagot vagy kontrollert, rendelésed mellé 20% kedvezménnyel választhatsz a platformhoz illő Venom kontroller töltőállomást, amelyekkel egyszerre akár két kontroller is tölthető.

Gondoskodj az energiáról, hogy a játék soha ne érjen véget!

Az akció 2020.12.31-ig vagy a készlet erejéig érvényes!



További tartalom betöltése.