img

Vegyél részt Te is a Might & Magic Heroes VII bétájában

Ha te is szeretnéd már a megjelenés előtt kipróbálni az idei év egyik legjobban várt körökre osztott stratégiáját, de nem sikerült korábban hozzáférést szerezned az előzetes bétára, akkor most itt a nagy lehetőség!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Might & Magic Heroes VII Beta Box megvásárlásával ugyanis garantált hozzáférést biztosíthatsz magadnak a játék béta tesztjére, amelyek indulásáról a Ubisoft külön értesít majd minden vásárlót. A doboz fizikai adathordozót nem, csak egy Uplay kódot tartalmaz, amelyet a rendszerben aktiválva férhetünk majd hozzá az induláskor a játék kipróbálható változatához.

A Might and Magic Heroes VII a legendás körökre osztott stratégia-sorozat ötödik és hatodik epizódja között játszódik, és egy vérbeli polgárháborús konfliktust fest le előttünk, amelyben a világot uraló Szent Birodalom hatalma a Császárnő váratlan halálával bizonytalanná válik, ezáltal bitorlók egész serege tűnik fel annak érdekében, hogy elfoglalhassák a trónt.

 

A mi feladatunk ebben a keserű helyzetben az lesz, hogy választott frakciónk oldalán biztosítsuk a Szent Birodalom hatalmát, amihez óriási utat kell bejárnunk varázslatos kalandok, megdöbbentő fordulatok, és a sorozatra jellemző gigantikus, körökre osztott harcok társaságában.

Ha már most biztos vagy abban, hogy ki szeretnéd próbálni Might and Magic Heroes VII bétáját, rendeld elő a játékot még ma, hogy már a megjelenés napján részese lehess a legendás sorozat legújabb felvonásának.

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, hogy a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség tagjává válhass!



További tartalom betöltése.