img

Vásárolj Kedvenc Szuperhőseidet Mintázó Iron Studios szobrokat!

 

Minőségi szobrok – Igazi rajongóknak

Marvel, DC Comics, Disney, Star Wars. Olyan nevek, amelyekről azonnal szuperhősök és legendás karakterek ugranak be mindenkinek világszerte. Ezek az univerzumok hatalmas rajongóbázissal rendelkeznek, és sokan vannak, akik számára nem elég filmeket nézni vagy képregényeket olvasni, kedvenc hőseiket fizikai formában is szeretnék maguk mellett tudni. Számukra kínál minőségi alternatívát az Iron Studios aprólékosan kidolgozott, lenyűgöző szobraival.

 

 

Verhetetlen élethűség

Az Iron Studios egy brazil vállalat, amely a magas minőségű szobrok előállítására szakosodott. A szigorú licensz szerződéseknek köszönhetően minden alkotásuk egyedülálló minőségű. A 2013-ban alapított márka világszerte minden rajongót lenyűgözött hihetetlen kidolgozású figuráival, amelyek a popkultúra leghíresebb karaktereit és jeleneteit örökítik meg. A szobrokat úgy tervezik, hogy minden egyes részletben megegyezzenek az alapanyagul szolgáló filmekkel vagy játékokkal.

 


A legjobb anyagok használata

Az Iron Studios minden figurájához csakis a legjobb alapanyagokat használja fel a csúcsminőség érdekében. A legtöbb darab nagy sűrűségű, hő- és páraálló polystone-ból készül, de tartalmaznak PVC, fém, gyanta és szövet alkotóelemeket is. Sok gyűjtő a figurákat nemcsak önmagukban állítja ki, de élethű diorámákba rendezik őket, amelyek egy adott jelenet vagy univerzum hangulatát tükrözik. Az élethű anyaghasználatnak köszönhetően a figurák szinte megtévesztésig hasonlítanak az eredetire. Természetesen minden figura, egyedileg, kézzel festett darab.

 

 

Művészi alkotási folyamat

Minden szobor szigorú kiválasztási és ellenőrzési folyamaton esik át, hogy csakis a legjobb karakterek és jelenetek kerüljenek ábrázolásra. Az egész figurát egy tervező alkotja meg, aprólékosan odafigyelve arra, hogy a szereplők ne csak úgy nézzenek ki, de úgy is mozogjanak, ahogy az adott jelenetben tették. A Mandalóri 1/10 méretarányú szobra például a sorozat egyik leggyengédebb jelenetét örökíti meg, ahogy Mando kezében tartja Grogut, fogadott fiát. Mando egy űrhajó padlóján áll, beskar páncélja pedig a legapróbb részletekig a sorozatban látottakat tükrözi.

 

 

Értékálló befektetés

A minőségi, gyűjthető szobrokra irányuló kereslet folyamatosan nő, ám az Iron Studios kimagaslóan részletes szobrai szinte minden esetben csak korlátozott darabszámban érhetőek el. Így nem csak a gyűjtők számára képviselnek nagyobb értéket, de meg is tartják értéküket, sőt idővel akár nőhet is az egyes darabok értéke. Éppen ezért nagyon népszerűek az Iron Studios szobrai a rajongók körében, azon felül, hogy hihetetlen minőségükkel minden szoba és lakás egyértelmű díszeivé válnak.

 

 

Kínálatunk megtekintéséhez kattints ide!További tartalom betöltése.