img

Vásárolj egyszerűen, és nyerj Simple-fiókoddal!

A Konzolvilág webáruházában is élhetsz a gyors és egyszerű fizetési lehetőséggel az OTP Simple-fiókodban elmentett kártyáddal, amivel most okostelefont is nyerhetsz!

Nincs ennél gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb online fizetési opció: az OTP Simple lehetőséget nyújt rá, hogy fiókodban elmentsd a fizetéshez használt kártyádat, így rövidítheted a tranzakciók idejét, ha bármely Simple-partner kereskedőnél, például a Konzolvilágnál vásárolsz. A rendszer ráadásul biztonságos is, hiszen néhány kattintással lezárhatod a vásárlást. A Simple-fiók további előnye, hogy nem kell minden alkalommal megadnod a kártyaadataidat, illetve a 2021. január 1-től bevezetett erős ügyfél-hitelesítés (SCA) kapcsán sem minden esetben kell a korábbitól eltérő módon azonosítanod magad.

Ha most regisztrálsz Simple-fiókot, és használod az online fizetéshez, akkor most akár egy Samsung Galaxy Note 20 okostelefont is nyerhetsz! Ehhez nem kell mást tenned, mint 2021. május 2. éjfélig sikeres tranzakciót bonyolítanod Simple-fiókodban elmentett kártyáddal. Minél többször vásárolsz a promóciós időszak alatt, annál nagyobb esélyed nyílik nyerni!

Webáruházunkban is fizethetsz Simple-fiókkal, így ha most vásárolsz új játékot, gépcsomagot, kiegészítőt vagy bármilyen terméket, érdemes ezt a fizetési módot választani.

A Simple nyereményjáték szabályzatát itt találod. (PDF)

Vásárolj nálunk Simple-fiókkal, élvezd a módszer előnyeit, és tedd próbára a szerencsédet!



További tartalom betöltése.