img

Van még esély hozzájutni a Spider-Man gyüjtői kiadásához!

Az erősen korlátozott példányszám miatt a Spider-Man Collector’s Edition előrendelésben elfogyott, de így is van esélyed megszerezni az utolsó példányok egyikét kizárólag a Konzolvilágnál!

A PS4 exkluzív Spider-Man az idei év egyik legjobban várt játéka. Az érdeklődés mértéke és a korlátozott készletek miatt a játék Collector’s Edition kiadása sajnos előrendelésben elfogyott. (Az alapváltozat továbbra is kapható!) Ugyanakkor továbbra is látjuk, milyen nagy az érdeklődés erre a különleges kiadásra, és azok számára, akik 2018.04.10 után rendelték vagy rendelik meg, jó hírünk van! Sikerült újabb mennyiséget szereznünk a Sony-tól, így minden megrendelőnk esélyt kap arra, hogy az eredeti készleten felüli darabok egyikét megvásárolhassa.

Ezek a megrendelőink szeptember 5-én exkluzív sorsoláson vesznek részt. E sorsolás nyertesei lesznek azok, akik megvásárolhatják az extra darabokat, és a gyűjteményükben tudhatják a csomag különleges rajongói tartalmait.

A Spider-Man alap és Special Edition kiadása továbbra is szabadon előrendelhető, ráadásul különleges ajándékokat is adunk mellé: a Spidey Suit Pack és Spider Drone Gadget kiegészítőt, 5 skill pontot, és egy exkluzív témát, valamint avatart!



További tartalom betöltése.