img

Félelem és reszketés az Until Dawnban

Az Until Dawn-nak köszönhetően végre ismét retteghetünk egy kicsit PlayStation 4 konzolokon, a Supermassive Games alkotása ugyanis egy sötét, rejtélyekkel teli, nem mellesleg pedig ijesztő horror-kalandot készített a műfaj kedvelőinek.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Az Until Dawn egy vérbeli tini-horror, amelyben a folyamatos feszültség és az izgalom az első pillanatoktól az utolsókig elkísér majd minket. A történet szerint nyolc fiatal barát képtelen beletörődni közös ismerősük rejtélyes eltűnésébe, így ellátogatnak a helyszínre, ahol közösen kivesznek egy erdő mélyén található faházat abban reménykedve, hogy magánnyomozásuk eredményt hoz majd.

Noha a dolgok jól alakulnak, amikor azonban leszáll az éj, rájönnek arra, hogy életük egyik legrosszabb döntését hozták meg, egy brutális gyilkos ugyanis a közelben ólálkodik, és az ő vérükre szomjazik.

A történet során mind a nyolc szereplő szemszögéből megismerhetjük és átélhetjük az izgalmakat, amelyek során nyomozhatunk, fejtörőket oldhatunk meg, de természetesen a rejtélyes gyilkossal is szembeszállhatunk, a lényeg, hogy túléljük az éjszakát. Hogy sikerül-e mindenkinek megúsznia a nagy kalandot? Mindez csak rajtunk múlik!

Rendeld meg a játékot és csatlakozz a rettegéshez már a megjelenés napján.

Ha szeretnéd elolvasni a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.