img

Ünnepeld velünk a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenését!

Október 20-án, pénteken éjféli nyitvatartással tesszük emlékezetessé a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenését. Ha eljössz, akár a játékod árát is visszanyerheted!

Az idei év legjobban várt PlayStation 5 exkluzív játéka, a Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án válik elérhetővé. Ebből az alkalomból Váci úti üzletünkben éjféli nyitvatartással várjuk a legnagyobb Pókember rajongókat!

Gyere el, és legyél az elsők között, akik átveszik az Insomniac Games új, lenyűgöző nyílt világú akciójátékát, a Marvel’s Spider-Man 2-t! 2023. október 20-án éjfélkor nemcsak a legnagyobb szuperhős rajongókkal találkozhatsz, de ha szerencséd van, akár a játékod árát is visszanyerheted! Azok közül, akik az éjféli nyitáskor veszik át a Marvel’s Spider-Man 2-t, három szerencsés nyertes visszakapja a játék árát törzsvásárlói kártyán!

További extra lehetőség is vár, ha ellátogatsz hozzánk ebből a különleges alkalomból: az éjféli nyitást követő első 5 vásárlónak lehetősége lesz a Marvel’s Spider-Man 2 erősen limitált példányszámban elérhető gyűjtői változatának megvásárlására! Ebben a hihetetlen csomagban a játék mellett Pókember szobor, SteelBook tok, művészeti album, matricák és digitális extrák is találhatóak! Ne hagyd ki a lehetőséget, legyél az elsők között, akik megszerezhetik ezt az exkluzív kiadást!

Várunk szeretettel 2023. október 20-án éjfélkor a Váci út 51/A szám alatti Konzolvilágban!



További tartalom betöltése.