img

Ünnepeld velünk a God of War: Ragnarök megjelenését!

November 9-én, a God of War: Ragnarök megjelenésének napján éjféli nyitással várunk Váci úti üzletünkben minden rajongót!

2022. november 9-én, hosszú várakozás után végre megérkezik a God of War: Ragnarök, a Sony Santa Monica Studio lenyűgöző, új kalandjátéka, az év legnagyobb PlayStation-exkluzív kalandja! Váci úti üzletünk ezen a napon már éjfélkor kinyit, hogy a legnagyobb rajongók az elsők között vehessék át példányaikat. Sőt, ha gyors vagy, God of War kulcstartó, vagy akár egy God of War: Ragnarök Collector’s Edition is a tiéd lehet!

Látogass el Váci úti üzletünkhöz (1134 Budapest, Váci út 51/A) november 9-én, ahol éjféli nyitvatartással várunk. Ha előrendelted a God of War: Ragnarök játékot PS4-re vagy PS5-re, akkor azt helyben át is veheted, vagy készletről megvásárolhatod, így az országban az elsők között lehet a tiéd a várva várt kaland!

Érdemes az elsők között érkezni, mert más különleges lehetőségekkel is várunk a helyszínen:

  • Az éjféli nyitás során az első 100 vásárló God of War: Ragnarök kulcstartót kap ajándékba.
  • Szintén a helyszínen megvásárolható lesz 10 db God of War: Ragnarök Collector’s Edition (csak azok számára, akiknek nincs előrendelése erre a kiadásra).
    Hogy kinek van lehetősége a 10db Collector's Edition megvásárlására?
    Érkezz korábban, 2022.11.08. 23:45-kor, kollégánk a sorban állók között felveszi az érdeklődők nevét, így részt veszel a sorsolásban, melynek során a kihúzott 10 résztvevőnek lehetőséget biztosítunk Collector's Edition vásárlásra.

Gyere el, és ünnepeld velünk, és más God of War rajongókkal az év legnagyobb kalandjának megjelenését! Szeretettel várunk 2022. november 9-én, 0:00 órától a Váci úti üzletünkben!



További tartalom betöltése.