img

Itt az Uncharted The Nathan Drake Collection

Nathan Drake izgalmas trilógiája nagyon sok ereklyevadász számára garantált emlékezetes pillanatokat a Sony előző generációs konzolján, ezeket a kalandokat pedig most mindenki újra felfedezheti magának, méghozzá újgenerációs köntösbe bújtatva.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Az Uncharted The Nathan Drake Collection ugyanis nem más, mint a díjnyertes Uncharted-trilógia PS4-es újrakiadása, amelyben egy kalap alatt szerezhetjük be, és élhetjük át újra az Uncharted Drake’s Fortune, az Uncharted 2 Among Thieves és az Uncharted 3 Drake’s Deception történetét.

Ez azonban még nem minden, hiszen a Naughty Dog fejlesztői mindhárom címet alaposan megszépítették, és újgenerációs ruhába öltöztették, ennek megfelelően mindegyiket 1080p-ben, masszív 60fps társaságában élhetjük át – méghozzá részletgazdagabb textúrák, modellek és sokkal szebb fény-árnyék hatás társaságában.

A megszépülés mellett korunk egyik legjobb kincsvadász akciókalandja ráadásul tartalmilag is tartogat meglepetéseket, így egy Photo Mode által fényképekkel örökíthetjük meg kalandjainkat az utókor számára, de ezen felül rengeteg új trófeát is elérhetnek azok, akik szeretnek efféle jutalmakra vadászni.

A hab a tortán, hogy a felújított trilógia megvásárlásával garantált hozzáférést válthatunk a 2016 elején érkező Uncharted 4 A Thief’s End béta tesztjére is.

Rendeld meg a játékot még ma, és éld át igazi újgenerációs körítéssel Nathan Drake emlékezetes kalandjait. Ha az átlagosnál egy kicsivel többre vágysz, válaszd a speciális kiadást, amihez egy fémdobozt, egy matricát és egy művészeti könyvet is kapsz pluszban.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, vagy egy aktív-gamer közösség tagja szeretnél lenni, csatlakozz Facebook oldalunkhoz!



További tartalom betöltése.