img

Minden kincsnek ára van az Uncharted 4 A Thief's Endben

Megjelent végre az év legjobban várt PS4-exkluzív akció-kalandja, avagy az Uncharted 4 A Thief's End, amelyben tovább folytatódik Nathan Drake története, méghozzá újabb izgalmakkal és veszélyekkel a középpontban.

A történet szerint a harmadik epizód után mintegy három évvel járunk, amikor Nathan testvére váratlanul azzal állít be hősünkhöz, hogy biztos nyomokat talált Henry Avery elveszett kincséhez, amelyet bizonyítékai szerint Libertálián, egy a mai Madagaszkárhoz tartozó aprócska kalózkolónián rejtettek el. Mivel Nathan képtelen ellenállni a látottaknak és a hallottaknak, testvérével együtt egy minden eddiginél nagyobb kalandra indulnak, amelynek során kiderül, hogy nem ők az egyetlenek akik a kincset kutatják, sőt mi több, a szemben álló felek még egy kisebb hadsereg bevetését sem sajnálják ahhoz, hogy eltakarítsák az útból riválisaikat.

"...alapjaitól megformált harcrendszer, valamint döntéseinkkel irányítható sztori."

Az Uncharted 4 A Thief's End a korábbi epizódokhoz hasonló élményekkel szolgál számunkra, ennek megfelelően az intenzív és látványos külsőnézetes akciók mellett újfent nagy szerepet kapnak benne a különféle ügyességi feladványok és fejtörők, méghozzá minden eddiginél nagyobb szabadság, páratlan újgenerációs grafika és rengeteg újdonság társaságában. Utóbbi kapcsán kiemelhetjük az alapjaitól megreformált harcrendszert, valamint a döntéseinkkel irányítható sztorit.

Rendeld meg a játékot még ma, és válogass szabadon a tartalmasabbnál-tartalmasabb kiadások között! Ugyanis a hagyományos kiadás mellé egy steelbookot adunk ajándékba, a Special Edition-ben a letölthető tartalmak mellett egy limitált gyűjtői fémdobozt, egy művészeti albumot és még néhány matricát is megtalálhatunk.

A legfelsőbb szintet természetesen ezúttal is a gyűjtői kiadás, avagy az Uncharted 4 A Thief's End - Libertalia Collector's Edition képviseli majd, amelyben a speciális verzió összes extrája mellett még egy 30 centiméteres Nathan Drake szobrot is megtalálhatunk. Sőt mi több, a Konzolvilág kínálatában egy PS4-es bundle csomagban is begyűjtheted a játékot, de akár egy limitált kiadású Dualshock 4 kontroller is beszerezhetsz hozzá.

Csatlakozz te is Facebook oldalunkhoz, ha szeretnél mindig elsőként értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, mindemellett pedig egy aktív gamer-közösséghez is csatlakoznál.



További tartalom betöltése.