img

Újra a Kolosszus árnyékában

Minden idők egyik legjobb felújítását kapta a Shadow of the Colossus, amely PS2 és PS3 után most már PS4-en is teljes pompájában játszható, a platform egyik legszebb játékaként!

2005-ben Fumito Ueda és csapata, a Team ICO kisebb forradalmat csinált PS2-n, miután második játékuk elképesztő hangulatot, és egy olyan világot varázsolt a képernyőkre, amit azelőtt senki nem látott. Ez volt a Shadow of the Colossus, amely tizenhárom évvel később, most PS4-en tért vissza a Bluepoint Games fejlesztésében.

Az új kiadás játékmenete és tartalma megegyezik a klasszikus változatéval. Ismét a Tiltott Földre kell lépnünk, ahol a főszereplő, Wander feladata megmenteni és feléleszteni egy elátkozott sorsú lányt, Monót. Wander és hűséges lova, Agro együtt küzdenek meg a tizenhat óriási kolosszussal, hogy ezzel remélhetőleg békét hozzanak a világra.

Bár a játékmenet, és a kaland felépítése maradt a régi, ez már nem mondható el a látványvilágról! Az új Shadow of the Colossus nem csak minden idők egyik legnagyobb horderejű felújítása, de a jelenlegi egyik legszebb játék is egyben! Teljesen új látványt, textúrákat és bevilágítást kapott a terep, valódi 3D-s növényzettel, szinte végtelen látótávolsággal, hogy az óriási méretek még jobban érezhetőek legyenek a képernyőn. Ez a plasztikus, egészen hihetetlen látványt a PS4 Pro tulajok ráadásul akár 4K felbontásban, vagy 60 fps képfrissítéssel is élvezhetik!

A Shadow of the Colossus csaknem másfél évtized múltán is örökzöld klasszikus, amit minden PlayStation játékosnak érdemes kipróbálni. Az új verzió ráadásul kedvező áron is kapható, így még vonzóbb ajánlatot képez a nagy kalandokra vágyó gamerek számára!

Shadow of the Colossus (PS4) – 11,999 Ft



További tartalom betöltése.