img

Új platformokon a Persona 5 Royal

Merülj el minden idők egyik legjobb japán szerepjátéka, a Persona 5 Royal világában, PS5, Xbox és Switch platformokon is!

Az Atlus eredetileg 2016-ban megjelent szerepjátékát, a Persona 5-öt sokan a műfaj egyik legjobb címének tartják. Néhány évvel később, 2020-ban jelent meg a Persona 5 Royal, az eredeti játék felújított, és jelentősen kiegészített változata, ami végképp a tökéletességig csiszolta a kiadást, és azóta is a JRPG-k egyik legnagyobbjaként tartják számon. Most új platformokon ismerkedhetünk meg vele, hiszen a Persona 5 Royal megjelent PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch gépekre is!

A Persona 5 tovább folytatja az Atlus népszerű sorozatának történetét, amelyben ezúttal egy középiskolás fiú bőrébe bújva élheted át a Personává alakulás csodáit, miközben a szerepjátékos elemeknek köszönhetően úgy küzdheted át magad az eléd gördülő akadályokon, ahogyan csak szeretnéd. A játékban a történet felgöngyölítése mellett ezúttal is komoly szerepet kap a körökre osztott harc, amelyben a főhős nem csak másik pszichéjének megidézésével tud érvényesülni, hanem közelharci- és távolsági fegyverekkel is, miközben minden taktikai érzékre is szükség lesz az egyre nehezedő ellenfelek legyűréséhez.

A Persona 5 Royal vadonatúj helyszínekkel, történetszálakkal és küldetésekkel egészítette ki az alapjátékot, az új kiadásokban ehhez jön még minden további DLC, ami valaha megjelent hozzá. Az erősebb konzolokon, PS5-ön és Xbox Series X|S-en ráadásul most először 4K felbontásban és 60 fps képfrissítéssel élvezhető ez a stílusos, látványos kaland, amely több, mint 100 órányi izgalmas játékidőt ígér.

Ne hagyd ki te sem az év egyik legnagyobb szerepjátékának megjelenését! A Persona 5 Royal már kapható PS5, Xbox és Switch konzolokra! Megtalálod üzleteinkben és webáruházunkban.



További tartalom betöltése.