img

Új állások a The Sims 4 Get to Work munkapiacán

Újabb lehetőségek nyíltak meg a The Sims 4 rajongói előtt, a Get to Work kiegészítőnek köszönhetően ugyanis a játékosok végre kiszakadhatnak a szürke hétköznapokból, hogy a munkába is elkísérhessék kedvenceiket.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The Sims 4 Get to Work bővítménynek köszönhetően igazán felelősségteljes állásokat vállalhatunk virtuális életünkben, ennek megfelelően orvosként műtéteket bonyolíthatunk le és betegeket gyógyíthatunk, nyomozóként pedig bűneseteket göngyölíthetünk fel és izgalmas rejtélyeknek járhatunk utána.

Amennyiben nem szeretnénk magunknak egy dirigáló főnököt, saját vállalkozást is alapíthatunk, de ha inkább kreatív ötleteinket váltanánk valóra és az emberiség fejlődését szolgálnánk, tudósok is lehetünk, hogy különleges kísérleteket folytathassunk és izgalmas kérdésekre találjunk válaszokat.

Minden egyes szakma újabb kihívásokkal, életcélokkal, helyszínekkel és természetesen rengeteg feladattal lát el minket, így válasszuk bármelyiket is, garantáltan hosszú napokra elegendő élményekkel gazdagodhatunk.

Rendeld meg a játékot még ma, és fedezd fel a munka örömeit – a The Sims 4-ben ugyanis garantáltan még a munka sem lesz más, mint móka és kacagás!

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vagy kíváncsi, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy aktív gamer-közösségünk részévé válj!



További tartalom betöltése.