img

UFC 4 – Alakítsd a saját legendádat

Még élethűbb játékmenettel, látványosabb animációkkal és még nagyobb ütésekkel tér vissza az EA SPORTS UFC 4. A küzdősportok új etalonja már kapható PS4-re és Xbox One-ra.

Két év után visszatért a legjobb küzdősportos videojáték, az UFC 4! Az EA SPORTS által fejlesztett program minden eddiginél élethűbb akciót ígér, köszönhetően a játékmeneti és grafikai fejlesztéseknek. De az UFC 4 ennél is tovább megy: ebben a játékban valóban megalapozhatod, és saját képedre formálhatod azt a legendát, amellyel majd nyomot hagysz a sportág történelmében.

Kezdd az alapoktól: hozd létre saját karakteredet, és küzdd fel magad a sport ranglétráján. Harcolj olyan új helyszíneken, mint egy külvárosi kert, vagy a japán Kumite szentély. De más új arénák is várnak, például az UFC Apex és Action Avenue. Gyakorolj, menedzseld a karriered, lépj egyre nagyobb közönség elé, és válj a sport legnagyobb alakjává!

Az UFC 4 az új Real Player Motion (RPM) technológia révén élethű animációkat jelenít meg, és még könnyebbé teszi az egyes mozdulatok összefűzését. Még több lehetőség áll rendelkezésre az ellenfél kibillentésére és földre vitelére, ahol aztán tovább folyik a küzdelem. Ha az egyjátékos karrier mód nem elég, akkor irány az online tér, ahol a világ legjobb UFC játékosaival mérheted össze a tudásodat. A vadonatúj Blitz mód izgalmas, nagy tempójú csatákat ígér, a folyamatosan változó szabályrendszernek köszönhetően pedig ebben a módban mindig vár valami újdonság és meglepetés.

A ketrecben nem kímél senki, így te se mutass könyörületet. Hódítsd meg az Ultimate Fighting Championship világát és közönségét saját karaktereddel, győzd le a legnagyobb hírességeket, és válj legendává! Mindezt augusztus 14-től megteheted PS4 és Xbox One platformokon. Nálunk mindkét változatot megtalálod. Vedd kezedbe a karriered, és legyél a saját sikereid kovácsa!



További tartalom betöltése.