img

Ubisoft konferencia

Nem okozott csalódást a francia Ubisoft, nagyobbnál nagyobb játékokat láttunk, és bemutatkozott az új Assassin’s Creed!

A legtöbben valószínűleg két okból vártuk nagyon a Ubisoft 2018-as E3-as konferenciáját. Egyrészt, hogy bemutatnak-e új Splinter Cell játékot, másrészt pedig, hogy végre láthassuk az új Assassin’s Creed epizódot, ami, mint azt már előtte is tudtuk, az Odyssey alcímet kapta. Sam Fisher sajnos, úgy tűnik, egyelőre nem tér vissza, az ókori görög kalandot viszont megkapjuk, ráadásul még idén!

Just Dance 2019 – Visszatér a Ubisoft népszerű táncos játéka, a mellé kerített prezentáció pedig, hogy is mondjuk… extravagáns lett!

Beyond Good & Evil 2 – Ha lassan is, de készül a nagyon régóta várt, hihetetlenül hatalmas sci-fi űropera is. A Beyond Good & Evil 2 lenyűgöző grafikát, egy teljesen szabadon bejárható univerzumot, egyedi bolygókat, karaktereket és tartalmas játékmenetet ígér.

Trials Rising – Új epizóddal bővül a jelenleg létező talán legjobb motoros ügyességi sorozat. Az új rész változatosabb környezetet, és még őrültebb pályákkal kecsegtet.

The Division 2 – Egészen lenyűgözőnek ígérkezik az MMO jellegű lövöldözős RPG második része. A helyszín ezúttal Washington DC, az évszak nyárba fordult, de a Division ügynökök nagyobb fenyegetéssel néznek szembe, mint valaha.

Transference – Mi lenne, ha belebújhatnánk valaki más elméjébe, és szembesülnénk a legféltettebb titkaival… és a rémálmaival is? A Transference egy elsősorban VR élmény, de hagyományos platformokra is elérhető thriller játék lesz.

Starlink: Battle for Atlas – Egyre szebbé és érdekesebbé válik a Ubisoft űrhajós játéka, amelyben valódi játékhajókat importálhatunk a játékba. A Nintendo Switch tulajok is örülhetnek, hiszen ezen a platformon maga Starfox is tiszteletét teszi!

Skull & Bones – Látványos tengeri csatákkal, kegyetlen kalózokkal vár hamarosan a Ubisoft hajós játéka. Az Assassin’s Creed játékokban népszerűvé vált játékmechanikákra építve ez egy sötét hangulatú, vérre menő kaland a Karib-tengeren, festői szigetek és kiszámíthatatlan városok között.

Assassin’s Creed Odyssey – A konferencia végén bemutatkozott a Ubisoft legjobban várt játéka, az Assassin’s Creed Odyssey is! Nem kellett csalódnunk, a játék grafikája elképesztő! Irány az ókori Görögország, ahol két főszereplő (Alexios és Kassandra) közül választva indulhatunk kalandra egy epikus, nyílt világú szerepjátékban.

Nagyszabású, extrém látványos játékok, epikus nyílt világú kalandok, élő, lélegző tájak, élvonalbeli minőség. Ezt várjuk a francia kiadótól, és ezt kapjuk idén, és az elkövetkező években is. A Ubisoft egy többé-kevésbé kiszámítható, de annál tartalmasabb konferenciát szállított az idei E3-ra – nincs más hátra, mint várni a játékokat!



További tartalom betöltése.