img

Ubisoft Forward összefoglaló

A világ egyik legnagyobb kiadója, a francia Ubisoft is lerántotta a leplet készülő újdonságairól a Ubisoft Forward műsor keretében.

Továbbra is a világ egyik legnagyobb és legváltozatosabb játékkiadója a Ubisoft, amelynek címeivel sok millióan játszanak világszerte, és amely a legtöbb AAA kaliberű játékot tartja életben folyamatos frissítésekkel és új kiegészítőkkel. Most a vállalat meglévő és készülőfélben lévő játékaiba is bepillantást nyerhettünk, köszönhetően az E3 alkalmából tartott Ubisoft Forward műsornak.

Elsőként bemutatkozott a következő Rainbow Six játék, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction. Ez a Siege alapjaira épült, de teljes mértékben PvE kooperatív lövöldözős játék, amelyben a jól ismert operátorok egy idegen fenyegetés, szörnyek és vírusok ellen küzdenek Amerika több karanténzónájában. Az új játék folyamatos kockázat-jutalom rendszerrel, egyre nehezülő kihívásokkal, új képességekkel és hosszú távú támogatással csábítja a Rainbow Six játékosokat.

Visszatér a Rocksmith, a valaha készült egyik legjobb zenés oktatójáték. A Rocksmith+ címet viselő, új produkcióval bárki, bármelyik platformon megtanulhatja a gitározás alapjait, legyen szó akusztikus vagy elektromos gitárról. Új funkciók, még részletesebb oktató módok, és persze rengeteg zene, amik kínálata folyamatosan nő.

A népszerű „össznépi” verekedős játék, a Brawlhalla nemsokára új karaktereket kap, mégpedig négy tini nindzsa teknőc személyében. Természetesen a híres képregényhősökről van szó, Leonardo, Donatello, Raphael és Michelangelo hamarosan odavág a többi szereplőnek.

Új bemutatót kapott a Riders Republic, a nagyszabású extrém sport játék, amelyben a snowboard, síelés, mountain bike, ejtőernyő és szárnyas ruha mellett a rakétahajtású repülőruha is feltűnik. Végre konkrét gameplay-t láthattunk, ami nem is csoda, hiszen a játék szeptemberben már meg is érkezik.

Új operátor érkezik a Rainbow Six Siege-be. North Star-t egy animációs kisfilm keretében ismerhetjük meg.

Természetesen idén sem maradunk táncos produkció nélkül. Érkezik a Just Dance 2022, vadonatúj dalokkal, amelyet Todrick Hall jelentett be egy videóban.

Nem marad újdonságok nélkül az Assassin’s Creed Valhalla sem. A vikinges kalandjáték egyedülállóan hosszú támogatást kap, így még a nyáron érkezik a Siege of Paris kiegészítő, ősszel pedig a Discovery Tour mód, amelyben szabadon felfedezhetjük a viking világ titkait. De még ezzel sincs vége – a Valhalla 2022-ben is kap új tartalmakat, komolyabb bővítmények és ingyenes frissítések formájában is.

Ha emlékezetes gonosztevők, akkor Far Cry. A hagyomány most sem szakad meg, a Far Cry 6 főgonosza, Antón Castillo igen karizmatikus, és kissé őrült diktátornak tűnik, ez a játék legújabb kedvcsinálójából is kiderül.

De ez még nem minden: a Far Cry 6 szezonbérletében a korábbi gonoszok bőrébe is belebújhatunk. A Far Cry 3, 4 és 5 emlékezetes figurái egy-egy bizarr, pszichedelikus kalandot kapnak bónuszként.

Galaktikus utazásra indul Mario és a Rabbids nyulak, a Mario + Rabbids and the Sparks of Hope című játékban. A bolygóközi kaland során új karakterek bukkannak fel, a gombakirályság mellett pedig számos másik világot is bejárhatunk és felszabadíthatunk majd – természetesen kizárólag Nintendo Switch-en.

A Ubisoftnak sikerült a show-t egy komolyabb bejelentéssel zárnia. Végre megmutatták a régóta készülő Avatar játékot, amelyet a rendkívüli Snowdrop Engine hajt. A játék lenyűgözően néz ki, kizárólag az újgenerációs konzolokra és PC-re készül, és az Avatar: Frontiers of Pandora címet kapta.

Ez volt tehát a Ubisoft bemutatója, amely lefedte a vállalat összes fontos játékát, és egy kis bepillantást engedett a jövőbe is. Akit érdekelnek a Ubisoft játékai, a Konzolvilág kínálatában mindet megtalálja!



További tartalom betöltése.