img

[LEZÁRULT] Trónok Harca képregény nyereményjáték

Felforrósítjuk a hűvös, esős időt egy különleges Facebook nyereményjátékkal, amelynek keretén belül díszdobozos Trónok Harca képregény gyűjteményt nyerhetsz!

Javában tombol a Trónok Harca láz, hiszen utolsó évadához érkezett a népszerű tévésorozat! Milliók tapadnak a képernyőre minden héten, hogy megtudják, hogyan végződik Westeros és a Vastrón története. Azonban a sorozat végeztével sem kell lemondani George R.R. Martin legendás univerzumáról, mert ez sok más formában, például igényes képregények formájában is tovább él! A Szukits kiadó jóvoltából megjelent Trónok Harca kötetek egyben, díszdobozban is elérhetőek, legújabb nyereményjátékunkon pedig ezt nyerheti meg két szerencsés játékos!

Ez a kiadvány gyönyörű díszdobozban tartalmazza a korábban megjelent Trónok Harca képregény négy kötetét, amelyekben tovább folytatódnak a fantasy világ háborúi és eseményei. Ezekben a csodálatosan illusztrált és izgalmasan megírt grafikus novellákban életre kel George R.R. Martin univerzuma, ismerős és új karakterekkel és kiszámíthatatlan eseményekkel.

Most te is megnyerheted ezt a különleges kiadványt! Nincs más dolgod, mint játszani velünk Facebook oldalunkon, és a nyereményjátékos bejegyzésnél válaszolnod a feltett kérdésre. A válaszadók között kisorsolásra kerül 2 db Trónok Harca I-IV. Kötet díszdobozos gyűjtemény.

  • Nevezési határidő: 2019. május 20. (hétfő) dél. Délután sorsolunk!

Érdemes követni Facebook oldalunkat, mert rendszeresen jelentkezünk ehhez hasonló nyereményjátékokkal. Játssz velünk, és szerezd meg ezt az értékes ereklyét a Trónok Harca világából!



További tartalom betöltése.