img

Féktelen csaták a Total War Warhammerben

A történelem legnagyobb ütközetei után a Warhammer fantáziavilágában is átélheted a totális háborúkat, amelyek során az említett univerzum legismertebb frakcióinak oldalán vonulhatsz hadba.

A Total War Warhammer keretein belül az orkok, az emberek, a törpök és a vámpírok oldalán csatlakozhatunk a jól ismert világ legnagyobb háborújához, amelyben hadvezérekként csak rajtunk múlik egy ütközet végkimenetele. Az óriási csatamezőkön ugyanis több ezer fős seregeket vonhatunk irányításunk alá, miközben kihasználhatjuk egységeink sajátosságait, specialitásait és különleges képességeit, a környezeti hatásokat vagy az ellenfél gyengeségeit – mindezt ráadásul egy előre kidolgozott stratégia mentén, akár többjátékos módban is.

"...több ezer fős seregeket vonhatunk irányításunk alá..."

Mint a sorozat összes eddig megjelent epizódja, úgy természetesen a Total War Warhammer is megörökölte a nagy elődök legnagyobb sajátosságait, ennek köszönhetően a több százórányi élményt garantáló kampány során nem csak a valós idejű ütközetek állnak majd a középpontban. A körökre osztott taktikai térképen ugyanis lehetőséget kapunk seregeink rendezésére, újabb egységek felfogadására, kiképzésére és továbbfejlesztésére, városok létesítésére, de részesei lehetünk diplomáciai megbeszéléseknek is, amelyek során alapjaiban befolyásolhatjuk az események alakulását és a háborúkat.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, ha szeretnél mindig elsők között értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, és egy aktív gamer-közösség tagja lennél.



További tartalom betöltése.