img

A törzsvásárlói kártya igényléséről és használatáról

A Konzolvilág csapata az elmúlt több mint egy évtized alatt folyamatosan arra törekedett, hogy a legjobb árak és a legmagasabb minőség mellett meghálálja a vásárlók bizalmát és lojalitását. Ennek érdekében álmodtuk meg néhány évvel ezelőtt a törzsvásárlói kártya rendszerét is, amelyet ügyesen használva a rendszeres vásárlók egy év alatt akár egy ingyen játék vagy kiegészítő árát, de legalább egy derekas kedvezményt biztosan összehozhatnak vele maguknak.

Mire jó a törzsvásárlói kártya?

A törzsvásárlói kártya arra jó, hogy minden vásárlásod után pontokat gyűjthess, melyeket lehetőséged nyílik akár már egy következő vásárlás során beváltani. A pontrendszer úgy néz ki, hogy minden elköltött 100 forint után adunk egy pontot neked, így például egy 10 ezer forintos videojáték megvásárlásával rögtön 100 ponttal jutalmazunk meg, ami átszámítva 100 forintot jelent számodra. Magyarul tehát nem elég, hogy alacsony áron juthatsz hozzá kedvenc játékaidhoz, konzoljaidhoz és kiegészítőidhez, mindemellett még egy kisebb összeget minden vásárlás után vissza is kapsz.

A pontok folyamatosan gyűjthetők és halmozhatók, szabadon átvihetők akár több évre is, amennyiben pedig összegyűlt egy termékre való, lehetőséged nyílik akár csak pontokból, kvázi ingyen megvásárolni azt magadnak.

Hogyan igényelhetek kártyát?

A kártya igénylése kétféleképpen történhet! Az egyik, hogy bejössz hozzánk a Konzolvilág valamelyik boltjába, és vásárlásod mellé kérsz magadnak egyet, amit rögtön ki is állítunk a részedre, vagy internetes áruházunkban leadott rendelésed során igényelsz egy új kártyát, amit a csomagodban küldünk ki neked.

Hogyan gyűjthetek pontokat?

A pontgyűjtés teljes egészében automatikusan történik, ezáltal semmi más dolgod nincs, minthogy rendszeresen tőlünk vásárolsz, és ezért cserébe kártyádon automatikusan jóváírjuk a kapott pontokat. Hogy egy termékért pontosan hány pontot kaphatsz, azt te magad is kiszámolhatod, de az adatlapokon külön feltüntettük nektek, hogy megkönnyítsük a dolgotokat.

Hogyan válthatom be a pontjaimat?

A pontbeváltás mind személyes vásárlás alkalmával, illetve futárszolgálatos vagy átvételi pontos vásárlás esetén is történhet, ezáltal ha befáradsz országszerte megtalálható Konzolvilág üzleteink valamelyikébe, a kiválasztott termék fizetése előtt csak jelezned kell kollégánk felé, vagy a rendelésed leadásánál az oldalunkon, hogy szeretnéd beváltani, illetve levásárolni pontjaid összegét, amit a teljesítés után jóváírunk (személyes vásárlás esetén azonnal, futárszolgálatos, illetve átvételi pontos rendelésnél egy héten belül), így ha elég pontod gyűlt össze, akár ingyen is hazaviheted a kiválasztott terméket.

És a használt termékek?

Amennyiben használt terméket szeretnél beszámíttatni nálunk, abban az esetben is szükséged lesz egy törzsvásárlói kártyára, hiszen ilyen esetekben a megállapított pénzösszeget törzsvásárlói pontok formájában kapod meg. Ez 3 ezer forint esetében például 3 ezer pontot jelent, amit természetesen egy következő vásárlásnál válthatsz be, és értelemszerűen 3 ezer forinttal olcsóbban vásárolhatod meg belőle a kiválasztott terméket.

Ajándéknak is jó? 

A törzsvásárlói kártya nagyszerű ajándékötlet is, mivel nem csak saját magad részére csináltathatsz, hanem családtagjaid, barátaid részére is. Gyere be valamelyik üzletünkbe, kérd a bolti eladó kollégáinkat, hogy állítsanak ki egy új kártyát és az általad meghatározott tetszőleges összeggel, helyben fel is töltheted!



További tartalom betöltése.