img

Törj ki az időhurokból a Deathloop játékkal!

A mai naptól kapható a Bethesda és az Arkane Studios új akciójátéka, a Deathloop PC és PS5 platformokra. Ugorj bele te is!

A Deathloop a legendás Arkane Studios (a Dishonored sorozat alkotóinak) vadonatúj akciójátéka, amelyben egy végtelennek látszó időhurokból kell megmenekülnöd, természetesen sok-sok akció és lövöldözés árán!

Egy tengerparton ébredsz, emlékek nélkül, és mindössze egy üzenetet látsz magad előtt: „Törd meg az időhurkot”. A sziget, amelyen magadhoz térsz, tele van olyan emberekkel, akik meg akarnak ölni. Persze te sem vagy épp védtelen – értesz a gyilkolás művészetéhez, a lövöldözéshez, a csapdák állításához, és sok minden máshoz. Ahhoz, hogy elszabadulj innen, rá kell jönnöd, mi folyik, és amikor a nap elkerülhetetlenül újraindul, a megszerzett tudásoddal egyre előrébb juthatsz. Közben persze vadásznak is rád: Julianna, a hozzád hasonló képességű ügynök mindent elkövet, hogy ne éld túl a napot…

Az Arkane Studiosra jellemző látványos világ és innovatív játékmenet találkozása a Deathloop, amely egyesíti a belső nézetes lövöldözős játékok, a rogue-like műfaj és a szerepjátékok legjobb elemeit, ezáltal egy üdítően friss, izgalmas élményt nyújt. A sok akció mellett egy érdekes történetre is fényt deríthetsz, titkokat tárhatsz fel a szigeten, és egy teljesen új világban merülhetsz el. Kihasználhatod az új konzolgeneráció erejét is: PC mellett PS5-ön is elérhető a játék, ahol a nagy felbontás és tükörsima képfrissítés mellett a DualSense kontroller haptikus visszajelzése is fokozza az élményt.

A Deathloop már kapható PC-re és PS5-re, normál és Deluxe változatban is. A bővített kiadásban az alapjáték mellett a játék teljes zenei anyaga és egy exkluzív fegyverskin is megtalálható. Téged is vár az időhurok, soha nem látott rejtélyekkel és izgalmakkal – ugorj bele!



További tartalom betöltése.