img

Mentsd meg New Yorkot a káosztól a Tom Clancy's The Divisionben

Képzeld el, hogy egy rejtélyes fertőzés váratlanul végigsöpör az egész világon, és az addig ismert társadalom alig néhány nap alatt darabjaira hullik szét. Te mit tennél egy ilyen kilátástalan helyzetben?

A Tom Clancy's The Division pontosan ezt a kérdést veti fel számunkra, és részben megoldást, de sokkal inkább egy reménysugarat is gyújt, amikor a fosztogatókkal, a fegyveres szabadságharcosokkal és az egyéb veszélyes közegekkel szemben feláll a Division névre keresztelt elit osztag, amely elsőként New York városában megpróbálja ismét visszaállítani a régi rendet. A játékban a divízió egyik tagjaként mi is csatlakozhatunk a rendfenntartókhoz, és egy óriási nyitott világban vethetjük bele magunkat a külsőnézetes online akciókba, amelyekben mindvégig ott lesznek mellettünk más játékosok is, akik azonban nem csak baráti szándékkal közelíthetnek irányunkba.

"...a divízió egyik tagjaként mi is csatlakozhatunk a rendfenntartókhoz..."

Hogy egyedül vagy inkább társaságban vágunk-e neki New York felfedezésének, valamint a feladatok elvégzésének, az minden esetben csak és kizárólag rajtunk múlik, hiszen egyik és másik lehetőségnek is meg van a maga varázsa, ellenben azt nem árt megjegyezni, hogy csapatban mindig könnyebben boldogulunk. Nem csak a high-tech felszerelések használatához kaphatunk így állandó segítséget, hanem karakterünk fejlődését is elősegíthetjük, sőt a fegyverekhez és az utánpótláshoz is könnyebben hozzáférhetünk.

Rendeld meg a Tom Clancy's The Division-t még ma és óvd meg az emberi társadalom maradványait.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, mindemellett pedig szeretnél egy aktív-gamer közösség tagjává is válni.

 



További tartalom betöltése.