img

Visszatért a taktikai FPS-ek királya, a Rainbow Six Siege!

Újabb epizóddal gyarapodott a taktikai FPS-ek egyik koronázatlan királyának tartott Rainbow Six-sorozat, aminek köszönhetően ismét átvehetjük az irányítást egy speciális katonai egység felett, hogy rettegett terroristák ellen harcolhassunk.

A Rainbow Six Siege izgalmas és veszélyes bevetések egész garmadáját tartalmazza, amelyek során túszmentő akciókban, bombatámadások elhárításában és rajtaütésekben egyaránt részt vehetünk, miközben csak rajtunk és parancsainkon múlik majd, hogy miként végződik az adott küldetés.

"...minden eddiginél nagyobb szerepet játszik a csapatmunka..."

A játékban minden eddiginél nagyobb szerepet játszik a csapatmunka, így meg kell tanulnunk parancsra engedelmeskedni, vagy a helyzetekhez alkalmazkodva olyan utasításokat adni katonáinknak, amelyek hozzájárulnak a cél eléréséhez.

A főként többjátékos ütközetekre, kompetitív- és kooperatív csatákra fókuszáló Rainbow Six Siege-ben most minden eddiginél realisztikusabb formában tapasztalhatod meg egy speciális katonai egység izgalmas mindennapjait. A maximális beleélést ráadásként igazi újgenerációs grafika segíti, aminek köszönhetően fegyvereink, környezetünk és az ellenfelek is életszerű megvalósítással és viselkedéssel felvértezve kaptak helyet a pályákon.

Vedd meg a játékot még ma, és csatlakozz az izgalmas bevetésekhez a speciális katonai egységek, vagy a terroristák oldalán.

A hagyományos kiadás mellett választhatod továbbá az Art of Siege Edition-t, amelyhez egy gyűjtői dobozt, egy taktikai kézikönyvet, valamint rengeteg letölthető tartalmat kapsz ajándékba. 

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.